- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοδωρικάκος για Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου: Δεν επιτρέπεται το πολιτικό σύστημα να προκαλεί
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που καθιέρωσε στην Ελλάδα τη γενιά των 360 ευρώ, είχε στο συγκεκριμένο υπουργείο δύο ανθρώπους που πήγαιναν και έπαιρναν 1000 ευρώ κάθε μήνα»
Για την υπόθεση Αντωνοπούλου – Παπαδημητρίου ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Θεοδωρικάκος δήλωσε: «Το πολιτικό σύστημα θα έπρεπε να παίρνει μέρος στις θυσίες και να δείχνει ότι είναι ένα τμήμα του ελληνικού λαού. Δεν επιτρέπεται το πολιτικό σύστημα να προκαλεί. Το πρόβλημα σε ότι αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση (Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου) είναι ότι ενώ οι συγκεκριμένοι δύο υπουργοί είναι προφανές ότι έχουν μια άνετη ζωή, για το οποίο δεν τους κατηγορεί κανείς αλλά την ίδια στιγμή που έχουν αυτή την πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ζητούσαν και έπαιρναν από το ελληνικό κράτος ένα επίδομα 1.000 το μήνα για να νοικιάσουν το σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας.
»Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που καθιέρωσε στην Ελλάδα τη γενιά των 360 ευρώ, είχε στο συγκεκριμένο υπουργείο δύο ανθρώπους που πήγαιναν και έπαιρναν 1000 ευρώ κάθε μήνα. Πρόκειται για τεράστια πρόκληση».
Όσον αφορά στον κ. Κουρουμπλή και τον ανασχηματισμό, τόνισε: «Τώρα που κ Τσίπρας θα πρέπει να κάνει έναν ανασχηματισμό μικρότερο ή μεγαλύτερο γιατί θα πρέπει να τοποθετήσει αντικαταστάτες για τους ανθρώπους που παραιτήθηκαν, θα βρει το θάρρος να βγάλει από την κυβέρνηση τον κ Κουρουμπλή; Γιατί στην πραγματικότητα ο κ Κουρουμπλής ελέγχεται για τις πολύ σημαντικές ευθύνες που έχει την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας».
Για το Σκοπιανό, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε: «Προσωπικά εκτιμώ ότι η πίεση του ελληνικού λαού είναι τεράστια. Τα συλλαλητήρια έχουν ασκήσει πολύ μεγάλη επιρροή. Η ευαισθησία του ελληνικού λαού δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και πιστεύω ότι θα είναι μια μεγάλη δύναμη μαζί με την φωνή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Κ. Μητσοτάκη στο να μην πέσει η κυβέρνηση σε μια λαθεμένη συμφωνία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ορκωμοσία έγινε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα
16 χρόνια από την έκρηξη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
«Ένα διοικητικό λάθος 20 ετών βαφτίστηκε "πολιτικό σκάνδαλο"»
Έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια
«Δεν ξαναγράφετε η ιστορία κ. Πιερρακάκη», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη παρέμβασή του στη Βουλή
Κάνει λόγο για «δόλια κίνητρα και μια γνωστή συνταγή»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έριξε «πυρά» κατά της κυβέρνησης, με τον υπουργό Οικονομικών να δηλώνει «μπερδεμένος» από τα όσα άκουσε
Επιτέλους θα μιλήσουμε για τις ανισότητες και τα χρέη;
Τι δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την αμνηστία πολιτικών εγκλημάτων
Στο διεθνές συνέδριο «Shaping the Future of Shipping», ο υπουργός Ναυτιλίας
«Ο ΣΥΡΙΖΑ αδικείται από τη σημερινή μας εικόνα» τόνισε ο βουλευτής
«Δεν θα αλλάξουμε την πολιτική μας, ούτε θα υποσχεθούμε περισσότερα, λόγω δημοσκοπήσεων»
«Έχουμε ένα από τα πιο πλήρη συστήματα πρόληψης στην Ευρώπη», τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας
Για πράξη σεβασμού στην πολιτιστική κληρονομιά και το Διεθνές Δίκαιο κάνει λόγο η Υπουργός Πολιτισμού
Παραμένει στα 2 χρόνια η παράταση της θητείας των τριών Ελλήνων ευρωεισαγγελέων
Η συζήτηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα
Και μόνο η χρήση της λέξης «υπερπλούτος» θα έπρεπε να αρκεί για να καταλάβουμε ότι ούτε ο Τζοκόντος έχει αλλάξει αλλά ούτε και αυτοί που τον περιτριγυρίζουν
Τι απάντησε για το «ένταλμα σύλληψης»
Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει ταυτότητα μέχρι τις 3 Αυγούστου
«Οι βασικές οδικές αρτηρίες δεν πρέπει να κλείνουν σε εργάσιμες ημέρες και ώρες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.