- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης κατά Πολάκη για τα γέλια στον Πικραμμένο: Ο Πολάκης είναι γαϊδούρι και δεν θέλω να θίξω τα γαϊδούρια
«Εγώ θα τον στείλω φυλακή, θα τον στείλω στο ειδικό δικαστήριο»
«Ο Πολάκης είναι ένα γαϊδούρι και δεν θέλω να θίξω τα γαϊδούρια που τα συμπαθώ» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίαζοντας τα γέλια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά τη διάρκεια της φορτισμένης ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.
«Εγώ θα τον στείλω φυλακή, θα τον στείλω στο ειδικό δικαστήριο. Στην εξεταστική για το ΚΕΕΛΠΝΟ κατάθεσα ότι με εντολή του ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δώσει 8 εκατ σε εταιρεία φύλαξης χωρίς διαγωνισμό», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στο θέμα με το πόρισμα για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας, το οποίο έθιξε και στην ομιλία του στη Βουλή την Τετάρτη, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε «άφωνος με την κυρία Παπασπύρου (σ.σ. είναι η Γενική Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης). Δεν μπορεί να λέει ότι δεν έχει αρμοδιότητα για το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ)».
«Μέσα στα πορίσματα αναφέρονται ενέργειες της κυρίας Παπασπύρου για να καθυστερήσει το πόρισμα για την υπόθεση της Μελίνας», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης τονίζοντας ότι «βγαίνει ένα πόρισμα το 2017 εξαιρετικά επιβαρυντικό για τη Νεκταρία Πολάκη και αυτό μπαίνει στο συρτάρι, για να βγει ένα δεύτερο πιο στρογγυλεμένο που μένει και αυτό στο συρτάρι. Η παρέμβαση είναι οφθαλμοφανής».
«Το να είναι δεύτερη μάνα του κ. Τζανακόπουλου και να είναι ΣΥΡΙΖΑ είναι αναφαίρετο δικαίωμα της κυρίας Παπασπύρου. Όταν, όμως, είναι στο γραφείο της, πρέπει να είναι Γενική Επιθεωρήτρια και τίποτα άλλο» συνέχισε την κριτική του για την υπόθεση αυτή ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Όσον αφορά την υπόθεση Novartis ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι μετά τη συζήτηση της Τετάρτης στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας «απέτυχε» να πείσει τους πολίτες ότι «εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα δεινά που περνούν, γιατί είμαστε "πιασμένοι" πολιτικοί».
«Δεν βρέθηκε ένας του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει μια κατηγορία προς κάποιον από τους δέκα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και χαρακτήρισε «όχι μικρή κωλοτούμπα» την κίνηση του πρωθυπουργού στην ομιλία του να διευκρινίσει ότι μιλά για πολιτικές και όχι για ποινικές ευθύνες.
«Εμένα η Ελβετία μου έχει απαγορέψει την είσοδο στο έδαφός της για όσα έχω κάνει στη Novartis» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και ξεκαθάρισε: «Θέλω να δικαστώ, δεν θέλω να μου μεινει η ρετσινιά, θα αποποιηθώ της παραγραφής».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κυβέρνηση επιμένει σε στοχευμένα μέτρα αντί για μείωση του ΦΠΑ, σοβαρότητα και σεμνότητα για Κοβέσι
Ποια χώρα θα την ξεπεράσει
«Η λήθη να μη μετατρέπεται σε αιτία αναθεωρητισμού, βίας και μισαλλοδοξίας»
«Είμαστε στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας»
Από το 1963 έως το 2026- Κάθε επίσκεψη προέδρου στην Αθήνα αποτυπώνει μια κρίσιμη συγκυρία
Πότε αναμένεται η πρώτη πληρωμή
«Το "Προλαμβάνω” είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα»
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται
Τι ισχύει με τα κριτήρια
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Τι σηματοδοτεί η επίσκεψη του γάλλου προέδρου
Σε απάντηση των δηλώσεων του Έλληνα πρωθυπουργού
Παράλληλα θα υπάρξει και απαλλαγή από δημοτικά τέλη
Παράλληλα, απέρριψε κατηγορίες περί διάθεσης 2 δισ. ευρώ σε ιδιώτες μέσω voucher
Η Ευρώπη στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας από την αρχή του πολέμου, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ενεργειακή μετάβαση, επενδύσεις και γεωπολιτικοί κίνδυνοι στο επίκεντρο των συζητήσεων
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Reuters
Παράλληλα, στάθηκε στις νέες επενδύσεις και συνεργασίες με αμερικανικούς ενεργειακούς κολοσσούς
«Ο δρόμος προς τη μακροζωία περνά μέσα από την πρόληψη, τις δομημένες επιστημονικές παρεμβάσεις, αλλά και τον τρόπο ζωής» - Η συζήτηση στο πλαίσιο του 11oυ Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.