- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άδ. Γεωργιάδης σε Αννέτα Καββαδία: «Διορίστηκες στην ΕΡΤ με φαξ»
«Ρουσφέτι ήσουν και μου κάνεις ερωτήσεις με ύφος για μετακλητούς»
Άγριος καυγάς μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Αννέτας Καββαδία στην εξεταστική για την Υγεία. Οι δύο βουλευτές χρησιμοποίησαν ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ανταλλάσσοντας εκατέρωθεν πυρά.
«Διορίστηκες στην ΕΡΤ με φαξ από το γραφείο του Ανδριανού» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης – «Δεν διορίστηκα, ήμουν συμβασιούχος» απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: Ήταν η εποχή που στα ηγετικά κλιμάκια της ΝΔ ήταν ακομπλεξάριστοι.
Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυρία Καββαδία ότι το 2004 διορίστηκε στην ΕΡΤ με φαξ που έφυγε από το γραφείο του συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, Γιάννη Ανδριανό.
«Πώς διοριστήκατε στην ΕΡΤ;»
Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν κατά την κατάθεση του κ. Γεωργιάδη, η κυρία Καββαδία τον ρώτησε για τις 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Σηκώνοντας ένα χαρτί που είχε μπροστά του, σύμφωνα με το protothema.gr, τη ρώτησε αν στο παρελθόν υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις για διορισμούς. «Θεωρείτε ότι έχουν γίνει τέτοιες παρεμβάσεις στο ελληνικό δημόσιο; Θέλετε να μας πείτε πώς διοριστήκατε στην ΕΡΤ το 2004;» είπε.
«Δεν διορίστηκα. Ήμουν συμβασιούχος», απάντησε η κυρία Καββαδία.
Ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε, ρωτώντας την πώς έγινε η ανανέωση. «Δεν πήγατε στο γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού και δώσατε το βιογραφικό σας; Δεν έφυγε φαξ από το γραφείο του κ. Ανδριανού με το βιογραφικό σας προς τον Πρόεδρο της ΕΡΤ;» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εδώ το έχω το φαξ . Μη μου το παίζετε παρθένα». Σε αυτό το σημείο, ζήτησε συγνώμη για το χαρακτηρισμό «παρθένα» και τον ανακάλεσε, λέγοντας ότι εννοούσε «ανήξερη».
«Τότε η ΝΔ δεν ήταν παράρτημα του ΛΑΟΣ»
Η κυρία Καββαδία παραδέχθηκε ότι το 2004 δέχθηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και ενημερώθηκε για την επιστροφή της στην ΕΡΤ, όπου είχε προσληφθεί ως συμβασιούχος. «Ήταν μια εποχή που η Ν.Δ δεν ήταν παράρτημα του ΛΑΟΣ και στα ηγετικά κλιμάκια υπήρχαν ακομπλεξάριστοι, οι οποίοι αναγνώριζαν την ποιότητα των αντιπάλων της. Αναγνώριζαν την αξία του πολιτικού τους αντιπάλου. Τη σέβονταν και δεν εμφορούνταν από ακροδεξιές ιδεολογίες», είπε.
«Χαίρομαι που παραδεχθήκατε»
«Χαίρομαι που παραδεχθήκατε ότι με φαξ του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πήγατε στην ΕΡΤ», ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης, λέγοντάς της ότι δεν την παίρνει να ρωτάει με ύφος για τις προσλήψεις. «Δεν σας παίρνει να με ρωτάτε με ύφος για μετακλητούς υπαλλήλους. Θα έπρεπε αυτούς τους 23 να πάτε και να τους υπερασπιστείτε. Όχι να τους διασύρετε, πρόσθεσε.
ΚΑΒΒΑΔΙΑ: Η δική μου διαδρομή ήταν κρυστάλλινη
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Τη μάθαμε τώρα. Ρουσφέτι ήσουν . Διορίστηκες με φαξ και μου κάνεις ερωτήσεις με ύφος για μετακλητούς.
ΚΑΒΒΑΔΙΑ: Δεν ντρέπεσαι
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : Θα πεις εσύ σε μένα για ντροπή. Αρνούμαι να δεχθώ ερωτήσεις από εσάς για προσλήψεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Θα ενισχύουμε και θα δυναμώνουμε τον θεσμό της ναυαγοσωστικής κάλυψης», δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας
Το έργο συνδέει τον ΠΑΘΕ με την Εγνατία Οδό
Με αφορμή τις νέες ρυθμίσεις που νομοθετήθηκαν
Τα δέκα συν ένα προγράμματα αφορούν όλους τους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων
Στα 4,12 δισ. ευρώ το κόστος
«Εδωσα μια μάχη όχι για τον εαυτό μου αλλά και για τον Ελληνισμό», είπε για την περιπέτειά του με τις αλβανικές αρχές
Αυτοψίες σε έργα στα Φάρσαλα και τον Δομοκό
Το μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις νέες και τους νέους ανήμερα της ανακοίνωσης των βάσεων
Οι ισχυρισμοί για τις αμερικανικές αρχές
«Εδώ και δύο χρόνια δεν έχει γίνει καμία αύξηση», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας
«Εγκαινιάζεται σήμερα ο Ε65 - Προχωρούν τα σιδηροδρομικά και οδικά έργα», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Στο επίκεντρο πληθωρισμός και γεωπολιτική αβεβαιότητα
Το μήνυμά του στους μαθητές μετά την ανακοίνωση των βάσεων των πανελληνίων
Πιάστηκα στην τσιμπίδα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων
Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο
Έδωσε συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Το σχόλιό του για τις διαμαρτυρίες σε επισκέψεις του
Εγκρίθηκαν εξοπλιστικά ύψους 4,2 δισ. ευρώ
Οι κάμερες θα λειτουργούν σε 24ώρη βάση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.