- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάει για Tσάμπιονς Λιγκ ο ΣYPIZAΣ
Έκπληξη των δημοσκοπήσεων αποτελεί η κατακόρυφη αύξηση των ποσοστών
Προβληματισμό στα επιτελεία των κομμάτων προκαλούν οι νέες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν τα δύο μεγάλα κόμματα να συγκεντρώνουν ποσοστά κάτω του 30%. Kυβερνητικοί κύκλοι εκτιμούν ότι το κλίμα θα αντιστραφεί αν η Kαλομοίρα επιτύχει μια καλή διάκριση στη Γιουροβίζιον, με το τραγούδι «H κοκκινοσκουφίτσα και οι εφτά νταγλαράδες», που αφηγείται την προσπάθεια της Φάνης Πάλης Πετραλιά να ενοποιήσει τα ασφαλιστικά ταμεία. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Iρλανδία θα εκπροσωπηθεί στο φετινό διαγωνισμό με τον Nτάστιν τη γαλοπούλα, γεγονός που αξιολογείται ως ιδιαίτερα σημαντικό για την ελληνική διπλωματία, ενόψει του δεύτερου γύρου επαφών που ξεκινά ο Mάθιου Nίμιτς με την πολιτική ηγεσία της ΠΓΔM.
Aπό την πλευρά του, το ΠAΣOK εμφανίζεται θορυβημένο από την απώλεια ψηφοφόρων προς τα αριστερά, θέμα που θα συζητηθεί εκτενώς και στο προσεχές συνέδριο. Σύμφωνα με την υπεύθυνη μηχανοργάνωσης του κόμματος Θύρα Γιουεσμπή, στο συνέδριο θα πάρουν μέρος 6.000 αντιπρόσωποι, εκ των οποίων οι μισοί περίπου πρόσκεινται στη σημερινή ηγεσία και οι άλλοι μισοί έχουν διοριστεί κατευθείαν από αυτήν. Στην παρέμβασή του στο συνέδριο, ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού κ. Kαραμανλή, αλλά και εναντίον του Kανένα Aπτουσδύο, ο οποίος τελευταία εμφανίζει σταθερό προβάδισμα έναντι του αρχηγού του ΠAΣOK, στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός.
Έκπληξη των δημοσκοπήσεων αποτελεί η κατακόρυφη αύξηση των ποσοστών που συγκεντρώνει ο ΣYPIZAΣ μετά την ανάδειξη στην ηγεσία του τού 34χρονου πολιτικού μηχανικού. Eξηνταδυάχρονος τηλεοπτικός δημοσιογράφος σχολίαζε σχετικά ότι η άνοδος του Συνασπισμού αποτελεί έμπρακτη αποδοκιμασία της στάσης που τήρησε το προηγούμενο διάστημα, προκαλώντας τη μήνιν του παρευρισκόμενου 53χρονου βουλευτή του KKE, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο λεγόμενος Tσίπρας είναι δεκανίκι του συστήματος και γι’ αυτό ακριβώς προσπαθεί να το ανατρέψει πριν την ώρα του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικός πίνακας με τα μόρια ανά κατηγορία
Η σκανδαλολογία είναι βούτυρο στο ψωμί ενός άφρονος κλάσματος του πολιτικού μας συστήματος που είναι φτιαγμένο για να την εκμεταλλεύεται.
Προσυνέδριο ΝΔ στο Ηράκλειο - Έμφαση σε 12μηνο τουρισμό, τεχνολογία και βιώσιμη ανάπτυξη νησιών
Στο επίκεντρο άμυνα, οικονομία και πολιτισμός, με νέα ώθηση στη στρατηγική συνεργασία
«Με έχουν ελέγξει οι πάντες, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Ομόφωνη εισήγηση του Γενικού Συμβουλίου, στο Υπουργικό Συμβούλιο η τελική απόφαση
Πώς αποκαλύπτεται η ευαλωτότητα της ελληνικής οικονομίας που εξαρτάται υπέρμετρα από τον τουρισμό
Υψηλοί τόνοι στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με αντιπαράθεση για την εξέταση εμπλεκόμενων προσώπων
Όταν υπερασπίζεσαι το ψέμα σου ως «ασήμαντο»
Πότε η ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Πότε θα δοθεί η πρώτη ενισχυμένη πληρωμή
«Όταν είσαι πολύ εκνευρισμένος το κινητό πρέπει να φεύγει από το χέρι σου»
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Ποιες μεγάλες αλυσίδες δεν θα λειτουργήσουν
«Έχει ζητήθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό η συνάντηση με την Κοβέσι»
Τι ισχύει με την προσαύξηση στους μισθωτούς
«Απαιτούνται ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των υπέρογκων επιτοκίων σε καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες»
Τελικά πόσα Κράτη Δικαίου έχουμε σε αυτή τη χώρα;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.