- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
ΑΝΕΛ: O Ζουράρις παραμένει μέλος της ΚΟ
«Υπήρξε συζήτηση με τον Καμμένο και του ζητήθηκε να παραιτηθεί» ανέφερε η εκπρόσωπος του κόμματος
Διευκρινίσεις για το μέλλον του Κώστα Ζουράρι στους Ανεξάρτητους Έλληνες έδωσε η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου.
«Απ' όσο γνωρίζουμε ο κ. Ζουράρις παραμένει στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι υπήρξε συζήτηση με τον κ. Καμμένο και του ζητήθηκε παραίτηση από το υπουργείο. Μετά τις δηλώσεις του, υπήρξε και ακαριαία αντίδραση από τους ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης. Οι δηλώσεις αυτές είναι άστοχες, ανεπίτρεπτες και προσβλητικές. Είναι εκτός των δικών μας “πιστεύω” και δεν υιοθετούμε τέτοιου είδους θέσεις. Το πώς θα εξελιχθεί η όλη συνεργασία είναι θέμα για το οποίο δεν αποφασίζω εγώ» τόνισε σε δηλώσεις της στον Real FM η κα Παπαδοπούλου.
Αναφορικά με το Σκοπιανό, επεσήμανε: «Πάγια και σαφής η θέση των ΑΝΕΛ. Είναι η εθνική θέση, όπως διαμορφώθηκε και συμφωνήθηκε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών το 1992. Εμείς λέμε όχι χρήση του όρου "Μακεδονία" και παραγώγων του, γιατί το όνομα για εμάς συνδέεται απόλυτα με θέματα ταυτότητας και αλυτρωτισμού. Ξεκινά μια διαπραγμάτευση. Θέλουμε να υπάρξει λύση στο Σκοπιανό. Για την αλλαγή της θέσης αυτής θα πρέπει να υπάρξει σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών».
«Δεν τίθεται θέμα να γίνει τώρα δημοψήφισμα. Έχουμε εκφράσει την εμπιστοσύνη μας στον υπουργό Εξωτερικών» πρόσθεσε.
Νωρίτερα, ο κ. Ζουράρις είχε εκφράσει την άγνοιά του για το αν παραμένει μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
«Γεμίζουμε με πράσινο πλατείες και γειτονιές της Αθήνας», το μήνυμα Χάρη Δούκα
Πότε και πού θα αναρτηθούν
Στην περιοχή του συμβάντος στέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ
Ποιοι δικαιούνται χρήματα και ποιες εργασίες καλύπτονται
Ρεκόρ μεταπολεμικής απήχησης για λαϊκιστές και αυταρχικούς στην Ευρώπη, με την Ελλάδα στην έκτη θέση, όπως τονίζει μελέτη του ΚΕΦΙΜ
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο
Η ανάρτηση με αφορμή το τουρκολιβυκό μνημόνιο και το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού
«Η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με κάποια καρέκλα, όπως πιθανόν κάποιοι θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν», τονίζει
Αντιπαράθεση Σκέρτσου με την αντιπολίτευση
Τι αναφέρει η κοινή δήλωση
Με αφορμή τα χαμηλά νούμερα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»
Στο επίκεντρο οι προοπτικές ανάπτυξης και η επέκταση του Μετρό προς τα δυτικά
«Στηρίζουμε τους εργαζόμενους με νέες δεξιότητες», δήλωσε η υπουργός Εργασίας
Διαφορετικές κατασκευές από τις εγκεκριμένες μελέτες
Τα βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τον περιορισμό στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από ανηλίκους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.