- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ο Τσοχατζόπουλος είναι άφραγκος, το σπίτι είναι με δάνειο, δεν πληρωνόμαστε εγώ και οι συνήγοροί του, δεν έχουν φράγκο».
Να τα μας! Επικοινωνιακό πρόγραμμα προβολής του έργου των συμβούλων του πρωθυπουργού είναι σε εξέλιξη.
Πρώτα ήταν ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Κώστας Μπούρας, που εθεάθη να πίνει καφέ στην Κηφισιά με τον πρωθυπουργό πριν από μέρες.
Ο «έτερος Καππαδόκης», ο γραμματέας του υπουργικού Τάκης Μπαλτάκος, έκανε ρελάνς και εμφανίστηκε σε επίσκεψη στα Ναυπηγεία Ελευσίνας με δηλώσεις και τα συναφή. Μεγαλεία.
Ο ένας μετά τον άλλο, οι πρώην προβλέπουν τώρα μακροημέρευση της κυβέρνησης. Πρώτα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και προ ημερών ο Κώστας Καραμανλής. Ο επόμενος...
Συμβαίνουν στη ΝΔ. Αφού ανακοίνωσαν τη διαγραφή του προέδρου της ΟΛΜΕ Παπαχρήστου από τη ΝΔ, ανακάλυψαν πως δεν ήταν στέλεχος του κόμματος, αλλά απλά της συνδικαλιστικής παράταξης ΔΑΚΕ. Οπότε στράφι η διαγραφή!
Δηλαδή, το άνοιγμα της ΝΔ προς κέντρο θα γίνει με την επιστροφή του Γ. Καρατζαφέρη στην παράταξη;
«Δουλεύω για τη συνοχή της κυβέρνησης και στο πεδίο μου, στην ευθύνη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με τις δικαιοπολιτικές μου αναφορές, οι οποίες δεν διεκδικούν να διαμορφώσουν ένα ιδεολογικό πεδίο μακριά από αυτό που η κοινωνία ζητάει». Αντώνης Ρουπακιώτης, τι εστί υπουργός Δικαιοσύνης...
Πού χάθηκε ο Μιχ. Χρυσοχοίδης; Φλερτάρει εκ νέου με την «παράταξη σωτηρίας» που οραματίζεται ο Α. Σαμαράς;
Αυστηρή προειδοποίηση έστειλε ο Δ. Βίτσας προς τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για το μοίρασμα της οικονομικής επιδότησης: «Οι συνιστώσες δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τα οικονομικά. Τελεία».
Όχι και τελεία. Ο Αντ. Νταβανέλος θεωρεί ότι η συζήτηση για την κατάργηση των συνιστωσών τείνει να γίνει «μαντζούνι για πάσα νόσο».
Στο μεταξύ ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Γ. Μανιάτης δηλώνει πως θα καταθέσει πρόταση για το πώς πρέπει τα κόμματα να χρηματοδοτούνται. Λίγο αργά για δάκρυα.
Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά φλερτάρει με τη ΔΗΜΑΡ;
Τον πνίγει το παράπονο τον Αλέξη Κούγια. Ο συνήγορος της συζύγου του Άκη είπε: «Ο Τσοχατζόπουλος είναι άφραγκος, το σπίτι είναι με δάνειο, δεν πληρωνόμαστε εγώ και οι συνήγοροί του, δεν έχουν φράγκο».
Το πιο σύντομο ανέκδοτο σε τίτλο: «Αγώνας δρόμου για να πετάξουν ξανά τα υδροπλάνα». Δεν χρειάζονται πολλά. Τρεις υπουργικές αποφάσεις, ένα προεδρικό διάταγμα και μια απόφαση του διοικητή της ΥΠΑ. Καλά... Χριστούγεννα!
Απαγορευμένη είδηση στην ιστοσελίδα «Ίσκρα» του «Αριστερού Ρεύματος» η ομιλία Τσίπρα στο ΣΕΒ. Υπάρχουν και κόκκινες γραμμές, μην το ξεχνάμε!
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.