Τσίπρας: Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές - Κανονικά το 2019
«Το 2018 θα είναι η χρονιά της Ελλάδας»
Την πεποίθηση ότι το 2018 «θα είναι η χρονιά της Ελλάδας» εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «RealFm 97.8».
«Το χειρότερο που μπορεί να κάνει κανείς, είναι να μη συνομιλεί, να μην έχει κανάλια επικοινωνίας και επαφής, να μην προσπαθεί τα προβλήματα τα υπαρκτά να τα αντιμετωπίσει» τόνισε ο πρωθυπουργός σε σχέση με την Τουρκία, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν έχει αυτή τη λογική και πως έχει κάνει καλά έως σήμερα που έχει ανοίξει διαύλους επικοινωνίας παρά τις υπαρκτές διαφορές μεταξύ των δύο χωρών.
Αναφορικά με το ονοματολογικό για την πΓΔΜ δήλωσε αισιόδοξος. «Μπορούμε να διαχειριστούμε με αποτελεσματικότητα και με ευθύνη ένα θέμα το οποίο μας κληροδότησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις» είπε και πρόσθεσε ότι στον βαθμό που υπάρχει πράγματι από την άλλη πλευρά η επιθυμία να γίνουν βήματα, («μένει να τα δούμε όμως αυτά»), μπορούν να γίνουν και βήματα διεξόδου.
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι οι εκλογές θα είναι το 2019, στο τέλος της συνταγματικά κατοχυρωμένης κυβερνητικής θητείας, και υπογράμμισε ότι ο τερματισμός των μνημονίων πρέπει να συνοδευτεί από τον τερματισμό των παθογενειών που οδήγησαν στην κρίση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mε αφορμή τη φύλαξη των υποδομών και του σιδηροδρομικού δικτύου του ΟΣΕ
«Αυτή ήταν μια ξεχωριστή συνάντηση Eurogroup για εμένα»
Ως εναλλακτικό πρότυπο, επικαλέστηκε το ευρωπαϊκό μοντέλο λιμενικής οργάνωσης
Συζήτησή με τον Ηλία Κανέλλη στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου δημόσιων εκδηλώσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Από πού παίρνει ψήφους η Καρυστιανού, χαμηλές πτήσεις για Τσίπρα και Σαμαρά
Ακρίβεια, μειωμένη αγοραστική δύναμη και χαμηλή εμπιστοσύνη σε αγορά, υγεία, ασφάλιση και τράπεζες
Η εκκίνηση μίας αχρείαστης κουβέντας από το πουθενά, ναι, είναι πολιτικό πρόσημο
Στη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης προς τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο
Μήνυμα της πρέσβειρας των ΗΠΑ υπέρ διαλόγου Αθήνας–Άγκυρας και ενεργειακής συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά στις δηλώσεις Καρυστιανού και υπερασπίζεται το δικαίωμα αυτοδιάθεσης
«Αυτή η συνάντηση έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις
Έργα στη νησιωτική και την ηπειρωτική χώρα
Μετατρέποντας τη μεγαλύτερη δύναμη του πλανήτη σε μια αναξιόπιστη χώρα
Οι απαντήσεις που πρέπει να δώσει ο πρωθυπουργός στους αγρότες σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Στο επίκεντρο θέματα που αφορούν τη διεύρυνση της ευρωζώνης
Το μήνυμα του πρωθυπουργού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.