- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Δ. Καμμένος: «Οι ΑΝΕΛ δεν δέχονται τον όρο «Μακεδονία»
Για «κατασκευασμένο κράτος» κάνει λόγο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει χώρος για «κωλοτούμπα» στα εθνικά θέματα
«Αυθαίρετα σενάρια» χαρακτήρισε τα περί «κινδύνου ανατροπής της κυβέρνησης» ο Δημήτρης Καμμένος, επισημαίνοντας ότι «η ΝΔ δεν έχει τη δύναμη να μας στριμώξει στο ζήτημα της ονομασίας».
Αφού ξεκαθάρισε ότι οι ΑΝΕΛ δεν δέχονται τον όρο «Μακεδονία» ως όνομα αυτού του «κατασκευασμένου» κράτους, ο βουλευτής υπενθύμισε ότι τα Σκόπια στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό από την Ελλάδα και οι κυβερνώντες παραμένουν διαλλακτικοί λόγω της επιθυμίας τους να μπουν στο ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να ψηφίσουν υπέρ ονομασίας στον οποίο περιέχεται ο όρος «Μακεδονία», ούτε στην περίπτωση που ένας τέτοιος όρος εγκριθεί από το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.
«Αμφιβάλω ότι οι 300, και κυρίως οι Μακεδόνες βουλευτές, θα ψηφίσουν οποιαδήποτε ονομασία με τον όρο "Μακεδονία" μέσα» πρόσθεσε.
Επίθεση στη ΝΔ
Παράλληλα, υποστήριξε ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ακολουθεί «λάθος τακτική» στο ζήτημα της ονομασίας, τονίζοντας ότι «πρέπει να έχεις θέση και όχι να περιμένεις τον άλλο».
«Προσπαθούν να μας στριμώξουν πολιτικά, αλλά αυτό δε γίνεται. Δεν υπάρχει θέμα δεδηλωμένης» ξεκαθάρισε, συμπληρώνοντας ότι «δεν δοκιμάζεται η κυβέρνηση, γιατί είναι σαφής η θέση των κομμάτων».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε
Οι νέες ιρανικές επιθέσεις σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ πυροδοτούν ράλι στο αργό
Ποια θα λειτουργήσουν κανονικά
Πώς το εξασφαλίζουν οι αγρότες - Η έκπτωση στην αντλία και το QR code
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι συνταξιούχοι
Όλες οι πληρωμές που θα γίνουν
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.