Πολιτικη & Οικονομια

Έξοδος εν μέσω αποδοκιμασιών για Τσίπρα: «Φεύγεις σαν κλέφτης» (video)

Οι συμβασιούχοι περίμεναν, αλλά δεν είδαν ποτέ τον Πρωθυπουργό του στο γραφείο του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4320360.jpg
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Αποδέκτης αποδοκιμασιών έγινε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την αποχώρησή του από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου στεγάζεται το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, καθώς απέφυγε να συναντηθεί με τους συμβασιούχους.
Thestival.gr Τσίπρας ΥΜΑΘ

«Φεύγεις σαν κλέφτης», φώναζαν οι συμβασιούχοι προς τον πρωθυπουργό, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα Thestival. Να σημειωθεί πως οι συμβασιούχοι πραγματοποιούσαν από το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. 
Thestival.gr ΕΛΒΟ Τσίπρας


Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με εργαζόμενους στην ΕΛΒΟ και δεσμεύτηκε για πολλά. Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε στους εργαζόμενους πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα τους και θα έχουν πληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY