Πολιτικη & Οικονομια

Τσοχατζόπουλος: «Τώρα θα ανοίξουν όλα»

Μίλησε στους δημοσιογράφους για σκάνδαλα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
40728-86573.jpg

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος μίλησε για την ύπαρξη σκανδάλων γύρω από τη μη υλοποίηση των συμβάσεων για τα υποβρύχια με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και ζήτησε να παραστούν στη δίκη όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ επί θητείας του.

«Δεν θέλουν να ανοίξουν το θέμα, το σκάνδαλο που υπάρχει στη Βουλή. Ποιο είναι; Έφεραν μια συγκεκριμένη σύμβαση. Η σύμβαση για το Σκαραμαγκά, όπου η ελληνική κυβέρνηση και το ΚΥΣΕΑ, συμφωνούν και αναθέτουν το συγκεκριμένο έργο στο Σκαραμαγκά σε συμπαραγωγή με τους Γερμανούς. Αυτό είναι το ζητούμενο εδώ και πολύ καιρό και κάνουν όλοι γύρω - γύρω και ψάχνουν είτε δίωξη για δωροδοκία δικιά μου είτε ξέπλυμα είτε ξέρω εγώ τι.

»Το πρόβλημα είναι η έλλειψη συνέχειας της σύμβασης. Η σύμβαση ακυρώθηκε στην πράξη. Αυτό είναι το μέγιστο πρόβλημα, η μεγάλη ζημία του ελληνικού δημοσίου. Ποιοι είναι υπόλογοι για το γεγονός ότι αυτό το πράγμα δεν έγινε; Αυτοί που δεν ήθελαν να ανοίξει το θέμα εδώ και τόσο καιρό στη Βουλή. Δυστυχώς όμως τώρα θα ανοίξουν όλα. Θα ανοίξουν όλα, γιατί μόνο η αλήθεια βοηθά σε αυτήν την κατάσταση.»

Λ.Χ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ