- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αντιδράσεις για την τροπολογία 114 σελίδων του Κουρουμπλή - Ο υπουργός ζήτησε συγγνώμη
«Δεν έγινε εκ του πονηρού» είπε ο Κουρουμπλής
Την έντονη αντίδραση των βουλευτών της αντιπολίτευσης προκάλεσε τροπολογία 114 σελίδων που κατατέθηκε σήμερα (23.11.2017) στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας.
Η τροπολογία υπογράφεται από τους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Ναυτιλίας.
Η αντιπολίτευση κατηγόρησε τη κυβέρνηση ότι απαξιώνει τη Βουλή νομοθετώντας εκτός διαδικασίας και ζήτησε την απόσυρση της.
Ζήτησε συγγνώμη ο Κουρουμπλής
Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ζήτησε συγνώμη τονίζοντας ότι ποτέ δεν θα ήθελε να συζητηθεί τροπολογία του με αυτή τη διαδικασία, αλλά δεν έγινε εκ του πονηρού.
Παράλληλα, επισήμανε ότι η τροπολογία δεν έχει τέτοιο περιεχόμενο, ούτε λύνει οικονομικά θέματα. Αλλά ρυθμίζει σημαντικά ζωτικά ζητήματα, όπως η παραχώρηση στους δήμους εκτάσεων χερσαίων ζωνών που δεν χρειάζονται τα λιμάνια, η τιμωρία για την αδήλωτη εργασία αλλά και άλλα θέματα για τα οποία είχαν αντίρρηση οι θεσμοί και έγινε προσπάθεια για να περάσουν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Βάζουμε τάξη στο κατακερματισμένο τοπίο της ανώτατης εκπαίδευσης», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 2026 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
«Θα είμαστε εδώ, αυτός θα είναι ο ορισμός του Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία», είπε ο Γάλλος πρόεδρος
Στρατιωτικό άγημα πήρε μέρος στην υποδοχή, ενώ μετείχε και γαλλική αντιπροσωπεία προκειμένου να συνοδεύσει τον Γάλλο πρόεδρο στο κέντρο της Αθήνας.
Τον υποδέχθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης
Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Η συζήτηση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στη διαμόρφωση της αλήθειας στην ψηφιακή εποχή
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης υπερασπίζεται τον ευρωπαϊκό του ρόλο - Μιλά για μεταρρυθμίσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Η κυβέρνηση επιμένει σε στοχευμένα μέτρα αντί για μείωση του ΦΠΑ, σοβαρότητα και σεμνότητα για Κοβέσι
Ποια χώρα θα την ξεπεράσει
«Η λήθη να μη μετατρέπεται σε αιτία αναθεωρητισμού, βίας και μισαλλοδοξίας»
«Είμαστε στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.