- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τόσκας: Ο Έλληνας ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ
«Φθηνά κολπάκια» χαρακτήρισε τις κατηγορίες περί ανοχής στην βία
«Φθηνά κολπάκια» χαρακτήρισε τις κατηγορίες περί ανοχής στην βία και την παραβατικότητα εκ μέρους της κυβέρνησης, που εξαπολύει εναντίον του ιδίως η αντιπολίτευση, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.
Ο Τόσκας υποστήριξε πως αντίθετα από όσα ισχυρίζεται η Νέα Δημοκρατία, επί ημερών του και επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία δείχνουν πως οι επιθέσεις εναντίον αστυνομικών τμημάτων, οι εμπρησμοί στα Εξάρχεια κλπ. έχουν μειωθεί.
«Αυτοί οι όροι "ξεχωριστό κράτος" δεν θυμάμαι να γινόταν επί προηγούμενων κυβερνήσεων» δήλωσε ο κύριος Τόσκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, προσθέτοντας πως πλέον «οι αστυνομικές επιχειρήσεις δεν γίνονται πια υπό τις τηλεοπτικές κάμερες, κάτι που δεν βλέπατε τα προηγούμενα χρόνια».
Πιο συγκεκριμένα για τον Ρουβίκωνα και άλλες ομάδες, ο υπουργός υποστήριξε πως «είτε ακτιβιστικές ενέργειες είτε παραβατικές ενέργειες, η αστυνομία συλλαμβάνει και αναλαμβάνει η δικαιοσύνη».
«Είμαστε αντίθετοι στους ακτιβισμούς που υπερβαίνουν κάποια όρια, και στην περίπτωση του Ευαγγελισμού», διευκρίνισε ο κύριος Τόσκας.
Αυτή η παλιά αντίληψη ότι η Αριστερά είναι υπεύθυνη για την ανομία και την παραβατικότητα είναι γελοία γιατί η Αριστερά είναι βασικά αντίθετη στη βία, πρόσθεσε και μάλιστα σχετικά με τους χειρισμούς του στα θέματα αυτά για τα οποία κατηγορείται περί ανοχής, διερωτήθηκε: «Υπάρχει περίπτωση να έρθει ανάπτυξη με κλίμα αναταραχής; Εμείς προσπαθήσαμε και πετύχαμε ήπιο κλίμα και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους».
Ο Έλληνας σήμερα ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ, υποστήριξε ακόμα ο υπουργός.
Τέλος ο κύριος Τόσκας, αναφερόμενος στις ελλείψεις στο σώμα της Αστυνομίας εξήγγειλε την αγορά 400 νέων περιπολικών οχημάτων το αμέσως προσεχές διάστημα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε κατά την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος
Προβλέπεται αύξηση έως 95% στους μισθούς Αρχιεπισκόπου και Μητροπολιτών
«Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ, θα ήταν στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση μαζί της»
Όσα δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
«Αν κάποιος κρύβεται και δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, σίγουρα αυτός δεν είναι ο Δήμαρχος», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος
Η συνάντηση με τον Σταύρο Αρναουτάκη
Τι δείχνουν τα νεότερα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, όλες οι αλλαγές
Όταν οι πρώην σύντροφοι θυμούνται τι πίστευαν για τον αρχηγό τους, αφού έχουν ήδη αποχωρήσει
Όσα είχε αναφέρει σε επιστολή της
Τι έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Σε δύο φάσεις η νέα επέκταση, όλο το χρονοδιάγραμμα
The horror, the horror...
Τι σηματοδοτεί η επιλογή του για τη θέση
Περίπου 700.000 σπίτια παραμένουν κλειστά και μια αγορά που μοιάζει να λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο
Στις 10 Ιουνίου η συνεδρίαση εκλογής
«Συνεχίζω να παλεύω για όσα πιστεύω» δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.