- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέλος η χρηματοδότηση από την ΕΕ στα ακροδεξιά κόμματα - μεταξύ αυτών και η Χρυσή Αυγή
Έξι ακροδεξιά κόμματα και think tanks δεν θα λάβουν χρηματοδότηση
Τα ακροδεξιά κόμματα και think tanks, μεταξύ των οποίων και η Χρυσή Αυγή, δεν θα χρηματοδοτηθούν από την ΕΕ το 2018 σύμφωνα με δημοσίευμα του ευρωπαϊκού ιστότοπου, EUobserver.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έξι ακροδεξιοί πολιτικοί σχηματισμοί και εθνικιστικές πολιτικές ομάδες στην Ευρώπη, που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις δημόσιες χρηματοδοτήσεις, δεν θα λάβουν επιδότηση από την ΕΕ το ερχόμενο έτος. Και αυτό γιατί δεν κατάφεραν να δηλωθούν εγκαίρως ή δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για επιδότηση που έχει θέσει η νέα Αρχή για τα Ευρωπαϊκά Κόμματα και τους Οργανισμούς (Authority for European Political Parties and Foundations).
Η εν λόγω εποπτική Αρχή ιδρύθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να ελέγχει τα κόμματα και τους οργανισμούς που λαμβάνουν ευρωπαϊκή επιδότηση. Μεταξύ αυτών που έχασαν την προθεσμία είναι και η ακροδεξιά εθνικιστική Συμμαχία για Ειρήνη και Ελευθερία (Alliance for Peace and Freedom, APF), μέλη της οποίας είναι πολιτικοί της ελληνικής Χρυσής Αυγής και του γερμανικού NPD. Η Συμμαχία αρνείται την ύπαρξη προθεσμίας μέσω του γ.γ. της και επιμένει ότι «βρίσκεται σε διαδικασία εγγραφής».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.