- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Γέμισαν οι κρυψώνες στη Βουλή ενόψει της ψηφοφορίας για το φύλο
Γραμματεία προς βουλευτές: «Μην ικετεύετε για καβάτζες. Είμαστε πλήρεις»
Σε έναν αγώνα δρόμου της τελευταίας στιγμής έχουν επιδοθεί τα μέλη των κοινοβουλευτικών ομάδων αλλά και οι πολιτικοί αρχηγοί, προκειμένου να βρουν ένα μέρος να «εξαφανιστούν» όσο διαρκεί η ψηφοφορία για τον προσδιορισμό του φύλου.
Στόχος τους να μην φανεί ότι καταψηφίζουν το νομοσχέδιο αλλά ούτε να χαλάσουν τις σχέσεις τους με την Εκκλησία αλλά και να ικανοποιήσουν τους συντηρητικούς ψηφοφόρους τους που δεν εγκρίνουν τέτοιου είδους αίσχη.
Έτσι, μπροστά στον κίνδυνο να πάρουν όντως μια θέση, αρχηγοί και βουλευτές από όλο το πολιτικό φάσμα φροντίζουν να κρυφτούν για λίγο σε ντουλάπια, χαρτόκουτα, ακόμα και σε κάδους απορριμάτων, για να μην υπάρχει καταγεγραμμένο στην κάμερα το «ναι» τους στο νομοσχέδιο.
Μάλιστα πολλοί φροντίζουν να βρουν και κάποια επίσημη δικαιολογία. Η Φώφη Γεννηματά π.χ. ανακοίνωσε ότι θα περιοδεύσει εσπευσμένα στην Κρήτη ενώ ο Πάνος Καμμένος ισχυρίζεται ότι θα λείψει επειγόντως στη Βραζιλία προκειμένου να βοηθήσει στις προετοιμασίες του καρναβαλιού.
Πάντως, όπως ανακοινώθηκε, μετά το πέρας της ψηφοφορίας, οι πολιτικοί αρχηγοί θα επιστρέψουν κανονικά στα καθήκοντά τους και θα συνεχίσουν να εκφωνούν λόγους για το θάρρος με το οποίο αντιμετωπίζουν τα συμφέροντα και για το πόσο δεν φοβούνται να συγκρουστούν προκειμένου να υπηρετήσουν τις ιδέες τους.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.