- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έκπληκτος ο Αμυράς με το ΠΑΣΟΚ: «Αναρωτιέμαι πόσο εκτός πραγματικότητας είμαστε εμείς οι πολιτικοί»
Συνεχίζεται η κόντρα για τις ημερομηνίες των εκλογών της Κεντροαριστεράς με άρωμα… Μαραθωνίου
«Μερικές φορές αναρωτιέμαι πόσο εκτός πραγματικότητας είμαστε εμείς οι πολιτικοί», γράφει ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς στη σελίδα του στο facebook μετά τη σκληρή απάντηση του ΠΑΣΟΚ για τις ημερομηνίες των εκλογών του υπό διαμόρφωση πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς.«Διάβασα την ανακοίνωση του επιτελείου της κυρίας Γεννηματά για τις ημερομηνίες των εκλογών του νέου φορέα και έμεινα έκπληκτος. Ισχυρίζονται ότι στον Μαραθώνιο της Αθήνας, στις 12 Νοέμβρη η κυκλοφορία "θα κοπεί για 3 ώρες σε ένα κομμάτι του κέντρου"!»
«Αφού δεν έχουν κάποιον να ρωτήσουν», συνεχίζει ο κ. Αμυράς, «ας μπουν στο σάιτ του Μαραθωνίου. Οι δρόμοι της Αθήνας θα παραμείνουν κλειστοί από τις 9 το πρωί, έως τις 5:30 το απόγευμα (δηλαδή 8.30 ώρες). Θα διεξαχθούν 4 αγώνες. Ο μεγάλος Αυθεντικός Μαραθώνιος που ξεκινά από το Μαραθώνα. Οι δύο αγώνες των 5 χιλιομέτρων - ένας το πρωί και ένας το απόγευμα - ενώ υπάρχει και ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων.
Αλλά η ανακοίνωση των ανθρώπων της Χαριλάου Τρικούπη είναι αποκαλυπτική και σε ένα άλλο σημείο. Ομολογούν ότι η κυρία Γεννηματά επέμενε να γίνουν εκλογές 15 και 22 Οκτωβρίου! Αν δεν αντιδρούσε δηλαδή το Ποτάμι, την Κυριακή που έρχεται θα είχαμε εκλογές! Χωρίς ενημέρωση του κόσμου , χωρίς ντιμπέιτ, χωρίς αντιπαραθέσεις των υποψηφίων στα μεγάλα προβλήματα της χώρας. Μια fast track διαδικασία για τους λίγους και μιλημένους. Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ αν μας ενδιαφέρει η δημιουργία ενός νέου μεγάλου προοδευτικού Κινήματος, πρέπει να συντονίσουμε τους ρυθμούς μας με τη ζωντανή πραγματικότητα της πόλης, της χώρας και των ανθρώπων της. Και αυτό θα γίνει. Πάρτε το απόφαση!», καταλήγει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν αρνηθήκαμε ότι υπήρχε σοβαρό θέμα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ
«Η ερμηνεία της στο κλασικό "Αθήνα κόρη τ’ ουρανού" χάρισε στην πόλη ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά της αποτυπώματα»
«Πολιτικός απατεώνας όποιος υπόσχεται αυτόματη εξαφάνισης της ακρίβειας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά με αιχμές
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
«Αν στόχος του κ. Τσίπρα είναι να επαναλάβει το ποσοστό του 2023 με το οποίο έφυγε ηττημένος, κανένα πρόβλημα»
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.