Ανακοίνωση του Κουρουμπλή για το ζεϊμπέκικο: «Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό»
Τελικά χόρευε σε ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας
Ανακοίνωση εξέδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και διαψεύδει το δημοσίευμα των Παραπολιτικών, το οποίο παραθέτει και σχετικό βίντεο. Σε αυτό φαίνεται ο Κουρουμπλής να χορεύει ζεϊμπέκικο και φέρεται να είναι στα γενέθλια του ιδιοκτήτη του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ».
Η ανακοίνωση του υπουργού:
«Το σημερινό επεισόδιο, με το άθλιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapolitika.gr, το οποίο αναπαράχθηκε και το οποίο με εμφανίζει να χορεύω στις 04/03/2017 σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ “Αγία Ζώνη 2”, είναι εξόχως συκοφαντικό και αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπό μου, με σαφή στόχο να πληγεί η Κυβέρνηση. Ουδέποτε έχω συναντηθεί με τον κ. Κουντούρη, ουδέποτε έχω μιλήσει μαζί του και ουδέποτε με κάλεσε ο εν λόγω επιχειρηματίας σε εκδήλωσή του. Το δημοσίευμα είναι κατασκευασμένο. Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος (03 Μαρτίου 2017) με το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου, αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία.
Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας (ΣΕΝΑΒΙ), στις 3 Μαρτίου 2017, στην οποία παραβρέθηκαν πολλά πρόσωπα, όπως ο Δήμαρχος Περάματος και η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου. Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητα του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές, όπως το δημοσίευμα του parapolitika.gr, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου.
Η πρωτοβουλία μου να ζητήσω και από τα άλλα κόμματα να καταθέσουμε από κοινού αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για επανεξέταση όλων των αθωωτικών πράξεων και αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας που συνδέονται με το λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές πράξεις, έχει αναστατώσει πολλά συμφέροντα.
Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό. Οι συκοφάντες θα οδηγηθούν σύντομα ενώπιον της Δικαιοσύνης, για να υποστούν τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού - Αναλύει τις διεθνείς προκλήσεις και τον ρόλο της Ελλάδας
Ο πλήρης σχεδιασμός για οικονομία, κράτος, κοινωνία και ανάπτυξη την επόμενη χρονιά
Το νέο νομοσχέδιο και το ζήτημα της τηλεθέασης
Το ΥΠΕΝ επεκτείνει τα προγράμματα «Εξοικονομώ» - Ειδική μέριμνα για ευάλωτα νοικοκυριά, φοιτητές και κλειστά ακίνητα
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.