- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανακοίνωση του Κουρουμπλή για το ζεϊμπέκικο: «Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό»
Τελικά χόρευε σε ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας
Ανακοίνωση εξέδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και διαψεύδει το δημοσίευμα των Παραπολιτικών, το οποίο παραθέτει και σχετικό βίντεο. Σε αυτό φαίνεται ο Κουρουμπλής να χορεύει ζεϊμπέκικο και φέρεται να είναι στα γενέθλια του ιδιοκτήτη του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ».
Η ανακοίνωση του υπουργού:
«Το σημερινό επεισόδιο, με το άθλιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapolitika.gr, το οποίο αναπαράχθηκε και το οποίο με εμφανίζει να χορεύω στις 04/03/2017 σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ “Αγία Ζώνη 2”, είναι εξόχως συκοφαντικό και αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπό μου, με σαφή στόχο να πληγεί η Κυβέρνηση. Ουδέποτε έχω συναντηθεί με τον κ. Κουντούρη, ουδέποτε έχω μιλήσει μαζί του και ουδέποτε με κάλεσε ο εν λόγω επιχειρηματίας σε εκδήλωσή του. Το δημοσίευμα είναι κατασκευασμένο. Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος (03 Μαρτίου 2017) με το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου, αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία.
Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας (ΣΕΝΑΒΙ), στις 3 Μαρτίου 2017, στην οποία παραβρέθηκαν πολλά πρόσωπα, όπως ο Δήμαρχος Περάματος και η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου. Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητα του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές, όπως το δημοσίευμα του parapolitika.gr, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου.
Η πρωτοβουλία μου να ζητήσω και από τα άλλα κόμματα να καταθέσουμε από κοινού αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για επανεξέταση όλων των αθωωτικών πράξεων και αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας που συνδέονται με το λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές πράξεις, έχει αναστατώσει πολλά συμφέροντα.
Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό. Οι συκοφάντες θα οδηγηθούν σύντομα ενώπιον της Δικαιοσύνης, για να υποστούν τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ
Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης
Το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής - Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα η Κουμουνδούρου
«Η Παιδεία, τα Πανεπιστήμια και η Δημοκρατία προχωρούν μπροστά με ιδέες και έργο. Όχι με τρικάκια», δήλωσε ο υφυπουργός
Έμφαση στις σχέσεις καλής γειτονίας και τήρησης του διεθνούς δικαίου
Αιχμές και για Τσίπρα στον οποίο καταλόγισε «απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης το 2019-2023»
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο υπουργός Υγείας
Προληπτικές εξετάσεις και επισκέψεις σε σπίτια από γιατρούς και νοσηλευτές των ΚΟΜΥ
Τι είπε κατά την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος
Προβλέπεται αύξηση έως 95% στους μισθούς Αρχιεπισκόπου και Μητροπολιτών
«Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ, θα ήταν στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση μαζί της»
Όσα δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
«Αν κάποιος κρύβεται και δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, σίγουρα αυτός δεν είναι ο Δήμαρχος», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος
Η συνάντηση με τον Σταύρο Αρναουτάκη
Τι δείχνουν τα νεότερα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, όλες οι αλλαγές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.