- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξανθός για Σαρωνικό: Ούτε κολύμπι, ούτε ψάρι. Πρέπει να περιμένουμε
Ο υπουργός Υγείας είπε το αυτονόητο, αδειάζοντας Κουρουμπλή
Για τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής όλα βαίνουν καλώς και σε λίγες εβδομάδες το θέμα με το περιβαλλοντικό έγκλημα στον Σαρωνικό θα έχει ξεχαστεί. Για παραίτηση, ούτε λόγος! Δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα με την πετρελαιοκηλίδα.
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν δίστασε, μάλιστα, να αναρωτηθεί κατά τη διάρκεια δημόσιας τοποθέτησής του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης «για ποιον λόγο να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος», όταν ολοκληρωθεί η επιχείρηση καθαρισμού, εκφράζοντας την άποψη: «Εγώ πιστεύω ότι είναι ασφαλείς οι πολίτες».
Αδιαφορία, εικονική πραγματικότητα, το βέβαιο είναι ότι την άποψη αυτή δεν τη συμμερίζονται υπουργοί της κυβέρνησης. Ο υπουργός Υγείας Αλέξανδρος Ξανθός ξεκαθάρισε το πρωί της Παρασκευής: «Είναι αυτονόητο ότι δεν θα επιτρέπεται το κολύμπι και το ψάρεμα στις ακτές που έχουν μολυνθεί».
«Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας και εντός της ημέρας θα βγει οδηγία σε σχέση με τους κινδύνους της ρύπανσης για τους πολίτες» πρόσθεσε, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να βγουν συγκεκριμένες απαγορεύσεις για τους λουομένους περιοχών της Αττικής.
Συμπλήρωσε, δε, ότι υπάρχει κίνδυνος η ρύπανση να περάσει στη διατροφική αλυσίδα και να φανεί αυτό αργότερα, γι’ αυτό θα πρέπει να εντοπιστεί ο βαθμός επηρεασμού της περιβαλλοντικής μόλυνσης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.