- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κικίλιας: «Αν ήμουν ο κ. Τσίπρας, δε θα πήγαινα στη ΔΕΘ»
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ λέει ότι οι Έλληνες δεν περιμένουν τίποτα από αυτόν τον πρωθυπουργό
«Αν ήμουν ο κ. Τσίπρας, δε θα πήγαινα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης», λέει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο Βασίλης Κικίλιας σημειώνοντας πως οι Έλληνες δεν περιμένουν τίποτα από έναν πρωθυπουργό οι οποίος δεν έχει τηρήσει ούτε μια λέξη απ’ όσα έχει υποσχεθεί.
Στον αντίποδα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ λέει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πει συγκεκριμένες εξαγγελίες που θα εστιάζουν στην πάση θυσία μείωση της φορολογίας και στην προσέλκυση επενδύσεων.
Σχετικά με την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα ο κ. Κικίλιας αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στήριξε στις γαλλικές εκλογές τον κ. Μελανσόν, δεν μπορεί, δεν θέλει και δεν ξέρει να αξιοποιήσει κανένα “δώρο” από όπου και αν προέρχεται. Το μόνο που ξέρει, είναι να υπερφορολογεί αγρίως τους Έλληνες και να τους σερβίρει συνεχώς νέα μέτρα. Για να δει ξανά η χώρα φως στο τούνελ, βασική προϋπόθεση είναι να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση».
Παράλληλα για τα εργασιακά λέει για την αρμόδια υπουργό κα Αχτσιόγλου ότι είναι μια συμπαθής και νέα πολιτικός που ενδεχομένως να έχει… ιδρυματιστεί από τα νέα της καθήκοντα. «Ας συνομιλήσει με τους ανθρώπους της ηλικίας της, με τα παιδιά της γενιάς που μεταναστεύουν για μια καλύτερη ζωή, για να αντιληφθεί πως στην Ελλάδα του κ. Τσίπρα δεν ευημερούν ούτε οι αριθμοί, ούτε οι άνθρωποι», προσθέτει ο κ. Κικίλιας ενώ με αφορμή άλλη ερώτηση χαρακτηρίζει τουλάχιστον υποκριτικό «ο πρωθυπουργος να επισκέπτεται επιχειρήσεις που κυριολεκτικά έχει τσακίσει με την φορομπηχτική πολιτική του».
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγορεί επίσης χαρακτηριστικά την κυβέρνηση ότι έχει κάνει business plan την πολιτική απάτη ενώ σε ό,τι αφορά τη ΝΔ και το μήνυμα μετά το κόψιμο του γιου του Γιάννη Τραγάκη, λέει ότι το θέμα δεν ήταν προσωπικό αλλά «κανένας δεν μπορεί να προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του προέδρου και την αρμοδίων οργάνων του κόμματος».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.