Πολιτικη & Οικονομια

Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια υγεία

Καταψήφισαν ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ – Παρών από Ποτάμι κι Ένωση Κεντρώων

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366574-758328.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Το νομοσχέδιο καταψήφισαν Νέα Δημοκρατία, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, ενώ Το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων δήλωσαν «παρών».

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός ενημέρωσε την Ολομέλεια ότι αναρτήθηκε στη Διαύγεια η προκήρυξη των περίπου 3.000 θέσεων γιατρών και υπόλοιπων υγειονομικών, με την έγκριση του ΑΣΕΠ.

Η προθεσμία ξεκινά από την επόμενη Τρίτη μέχρι τις 25 Αυγούστου για τους ενδιαφερόμενους γιατρούς και επαγγελματίες υγείας όλης της χώρας, προκειμένου να στελεχώσουν νέες δομές.

Προαναγγελία για αλλαγές στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο κ. Ξανθός προσέθεσε ότι είναι έτοιμο προσχέδιο αλλαγής του οργανογράμματος του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ μπορεί να αλλάξει ακόμη και το όνομα ώστε να υπάρξει πλήρης αποκοπή του από το παρελθόν «της διαπλοκής και των πελατειακών σχέσεων και της συναλλαγής με τα συμφέροντα».

Ανακοίνωσε δε ότι εντός του φθινοπώρου θα είναι σε θέση να νομοθετήσει σχετικά, «για να κλείσει οριστικά αυτή η περίοδος».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης
Μητσοτάκης από Βριλήσσια: Η αυτοδυναμία είναι πολιτικός μονόδρομος, όχι για την παράταξη αλλά για τη χώρα

Τα Βριλήσσια επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός όπου πραγματοποίησε ομιλία σε πολίτες, ενώ είχε προηγηθεί επίσκεψή του στα αντιπλημμυρικά έργα της περιοχής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY