Πολιτικη & Οικονομια

Η ΝΔ κατέθεσε ερώτηση για τον ιπτάμενο Καμμένο

Για παραβίαση κανόνων πτήσεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360318-746444.jpg

Το βίντεο που δείχνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να επιβιβάζεται σε στρατιωτικό ελικόπτερο και να κάθεται στη θέση του συγκυβερνήτη, φέρνει η ΝΔ στη Βουλή. Ερώτηση για το θέμα κατέθεσαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας 'Αδωνις Γεωργιάδης καθώς ο αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης.  

Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι η συμμετοχή του υπουργού Εθνικής Άμυνας ως συγκυβερνήτη πτήσεων, «αποτελεί σαφή παραβίαση των Κανόνων Ασφαλείας Πτήσεων και των Σχετικών Διαταγών», καθώς υφίστανται σοβαροί κίνδυνοι για τη ζωή του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των Ελλήνων πολιτών σε περίπτωση ατυχήματος. 

«Oι ενέργειες του κ. Καμμένου δημιουργούν πρόβλημα και στην καλλιέργεια πνεύματος πειθαρχίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών, που βλέπουν προκλητικά να αγνοούνται και να καταπατούνται από την πολιτική ηγεσία βασικές αρχές και κανόνες που οι ίδιοι αγωνίζονται καθημερινά να τηρούνται απαρέγκλιτα», αναφέρουν οι βουλευτές στην ερώτησή τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δόμνα Μιχαηλίδου από Φόρουμ των Δελφών: Επιτακτική ανάγκη η προστασία των ανηλίκων - Αναγκαίο σαφές πλαίσιο για την ΤΝ
Δόμνα Μιχαηλίδου από Φόρουμ των Δελφών: Επιτακτική ανάγκη η προστασία των ανηλίκων - Αναγκαίο σαφές πλαίσιο για την ΤΝ

Στόχος η εκπαίδευση γονέων για την προστασία των ανηλίκων από εθιστικές συμπεριφορές, τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Σακελλαροπούλου από Φόρουμ των Δελφών: Άλλο η κριτική στη Δικαιοσύνη και άλλο οι επιθέσεις από χείλη που δεν θα έπρεπε
Σακελλαροπούλου από Φόρουμ των Δελφών: Άλλο η κριτική στη Δικαιοσύνη και άλλο οι επιθέσεις από χείλη που δεν θα έπρεπε

Η κρίση των θεσμών στις σύγχρονες δημοκρατίες, στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε η τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY