Πολιτικη & Οικονομια

Τσακαλώτος: Η Bild παρερμήνευσε τις δηλώσεις μου

Η δήλωση του Έλληνα ΥΠΟΙΚ στο Reuters

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356712-739073.jpg
ΑΠΕ

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος διέψευσε, με δήλωσή του στο Reuters, δημοσίευμα της γερμανικής Bild ότι η Ελλάδα πιθανόν να μην δεχτεί να λάβει την επόμενη δόση από τους δανειστές αν δεν λάβει ελάφρυνση χρέους.

«Η Bild παρερμήνευσε αυτό που είπα χθες. Δεν είπα ποτέ ότι η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει το χρέος του Ιουλίου. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα», δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος στο Reuters και διευκρίνισε: «Αυτό που είπα είναι ότι η καταβολή (της δόσης) δεν αποτελεί ζήτημα, διότι όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι έχουμε τηρήσει τις δεσμεύσεις μας. Αλλά η ελληνική κυβέρνηση αισθάνεται ότι η πληρωμή χωρίς σαφήνεια για το χρέος δεν είναι αρκετή για να ανακάμψει η ελληνική οικονομία».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY