Πολιτικη & Οικονομια

Βρήκε τα λεφτά και αποφυλακίζεται ο Άκης

Μόλις είχε απορριφτεί το αίτημα για μείωση της εγγύησης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
351661-729412.jpg

Ίσως και μέσα στη μέρα, σήμερα Πέμπτη, να αποφυλακιστεί ο πρώην υπουργός κ. Ακης Τσοχατζόπουλος, γιατί μπόρεσε να συγκεντρώσει τα 200.000 ευρώ της εγγύησης.  

Λεπτομερέστερα, σύμφωνα με πληροφορίες από την υπεράσπιση του, τα χρήματα μαζεύτηκαν από φίλους και συνεργάτες του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Κι αυτό έγινε  μόλις μια μέρα αφότου το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε το αίτημα του κατάδικου να μειωθεί το ποσό της εγγύησης. 

Το δικαστήριο, όπου όπου διεξάγεται η δίκη για τις μίζες των εξοπλιστικών σε δεύτερο βαθμό, έχει επιβάλει σειρά περιοριστικών όρων αποφυλάκισης: την παραπάνω εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης πλωτών και εναέριων μέσων, παράδοση διαβατηρίου, υποχρέωση ταχτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και άλλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ακης Τσοχατζόπουλος έχει καταδικαστεί πρωτοβάθμια σε 20ετή κάθειρξη για "μίζες" σε εξοπλιστικά προγράμματα, ενώ σε ποινές πολυετών καθείρξεων έχουν καταδικαστεί συγγενικά του πρόσωπα και στενοί του συνεργάτες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ