- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Νεολαία ΑΝΕΛ κατά Μπαλαούρα: Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις παραδόσεις
«Μηδενιστικές απόψεις απόλυτης ισοπέδωσης» λένε για το θέμα με το Άγιο Φως
«Αισθανόμαστε την ανάγκη να αναφερθούμε, για μία ακόμη φορά, στα αυτονόητα και να ξεκαθαρίσουμε ότι με τα Σύμβολα της Πατρίδας μας και με τις παραδόσεις αυτού του τόπου δεν μπορεί να παίζει κανείς» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η νοελαία των ΑΝΕΛ, με αφορμή της δηλώσεις του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα ότι το Άγιο Φως είναι παγανιστικό κατάλοιπο που κοστίζει αρκετά.
Στην ανακοίνωση΄τονίζουν ότι «Θέλουμε να θυμίσουμε στον κ. Μπαλαούρα πως το να έχει κανείς μηδενιστικές απόψεις απόλυτης ισοπέδωσης είναι δικαίωμά του. Δεν έχει κανένα δικαίωμα, όμως, να προσβάλλει τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και την Παράδοσή του.
Θέλουμε, επίσης, να ενημερώσουμε τον κ. Μπαλαούρα, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, πως σε αυτόν τον, γεμάτο Ιστορία και Πολιτισμό, τόπο, οι Έλληνες θα υποδέχονται το Άγιο Φώς με ευλάβεια και με τιμές Αρχηγού Κράτους κάθε χρόνο.
Η Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση αποτελούν βίωμα των Ελλήνων, χαρακτηρίζοντας την Εθνική τους ταυτότητα και την πορεία τους στην Ιστορία. Κάθε προσπάθεια προσβολής ή υποβάθμισης αυτών, αγγίζει, τουλάχιστον, τη σφαίρα της γραφικότητας.
Καλή Ανάσταση!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.