Πολιτικη & Οικονομια

...και μπράβο τους #02

Ήρθε η Συντέλεια του κόσμου! Νέα στήλη του Μάνου Βουλαρίνου στο athensvoice.gr

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34805-76311.jpg

Ο Αντώνης ο Σαμαράς, ο άνθρωπος που μιλάει με τον Θεό, απέδειξε για άλλη μια φορά την αυτοθυσία την οποία είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμος να δείξει για τη χώρα του, όταν μετά την Ευρωπαϊκή τη Συνοδο της Κορυφής αποκάλυψε πως «μπήκε ξυρισμένος και βγήκε αξύριστος». Δυστυχώς δεν προσδιόρισε τα σημεία του σώματος των οποίων την κομψότητα θυσίασε για την πατρίδα, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει πως σε μια σημαντική σύνοδο, το μυαλό του Έλληνα Πρωθυπουργού ήταν στο πιο πολύτιμο κομμάτι της ύπαρξης του. Στις τρίχες του.

n

Ο Αντώνης ο Σαμαράς συνομιλεί με τον Θεό, ζητώντας να του χαρίσει ισόβια αποτρίχωση


Εξαιρετικά γενναία βρήκα την κριτική της Σοφίας της Σακοράφα, η οποία κατηγόρησε - και μπράβο της - το πνευματικό παιδί του Ανδρέα του Παπανδρέου, τον Αλέξη τον Τσίπρα, πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αμερική έδειξε μια θρησκευτική λατρεία στις αξίες του Αμερικανικού έθνους. Φυσικά είναι περιττό να αναφέρω - αλλά θα το κάνω – πως η απέχθεια της Σοφίας της Σακοράφα σε κάθε τι το αμερικάνικο είναι γνωστή από παλιά και είναι ακριβώς αυτή η απέχθεια που την είχε οδηγήσει να ενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ και να συστρατευθεί με τον Γεώργιο τον Ανδρέα τον Παπανδρέου στις εκλογές του 2009. 

n

Η Σοφία η Σακοράφα κοιταζει επιτιμητικά προς τη Δύση και πιο συγκεκριμένα προς τη Νέα την Υόρκη, προκειμένου να σπείρει την αμφιβολία και τον φόβο στην καρδιά του Αμερικάνικου Καπιταλισμού


 Με θαυμασμό και συγκίνηση διάβασα το άρθρο του Γεωργίου του Ανδρέα του Παπανδρέου με αφορμή τη γιορτή του προστάτη των ζαχαροπλαστών και των ανθρώπων που πασχίζουν να φανούν σαν ερωτευμένοι, του Αγίου του Βαλεντίνου. Το πιο σημαντικό κομμάτι του άρθρου – το οποιο αναφέρονταν στην κακοποίηση των γυναικών - είναι αυτό στο οποίο ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής της Διεθνούς αναφέρει τα εξής: «Σήμερα, η διαδικτυακή πορνογραφία διδάσκει τα αγόρια και τους ανδρες πως οι σεξουαλικές πραξεις οι οποίες περιλαμβάνουν την υποτιμηση ή ακόμα και την βίαιη κακομεταχείρηση των γυναικών είναι αποδεκτές». Εκτός από έντονη συναισθηματική φόρτιση, η φράση γέννησε και απορίες όπως: «Σε τι είδους πορνοσάιτ μπαίνει?», «Πόσες ώρες την ημέρα?» και κυρίως: «Το ξέρουν η μαμά του και η Άντα?»

n

O Γεώργιος ο Ανδρέας ο Παπανδρέου την ώρα που ψάχνει ένα καλό bdsm site


Μεγάλη στεναχώρια αισθάνθηκα εξ αιτίας του τελικού του κυπέλλου του Μπάσκετ την Κυριακή. Ήταν πραγματικά απογοητευτικό το ότι η ΕΡΤ επέλεξε να διακόψει τη μετάδοση την ώρα που κάποιοι ευαίσθητοι συμπολίτες πάλευαν για τα ιδανικά τους και ακόμα πιο απογοητευτική ήταν η απόφαση της οργανωτικής επιτροπής να διώξει από το γήπεδο τους οπαδούς και να κρατήσει τους παίκτες, αντί να διώξει τους παίκτες και να κρατήσει τους οπαδούς. Νομίζω πως είναι φανερό πως στην Αγία την Παρασκευή και στην Ελληνική την Ομοσπονδία της Καλαθοσφαίρισης δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στους αγώνες της νεολαίας.

n

Αγανακτισμένα παιδιά, με σπάνια αλτρουιστική διάθεση, επιτιθενται στις δυναμεις της καταστολής


Με χαρά χαιρετίζω τη νέα καριέρα του - μέχρι προσφάτως - βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, του Χρήστου του Αηδόνη. Παράλληλα με τη θεατρική του καριέρα στην Βουλή, αυτός ο σύγχρονος homo universalis, αποκαλύπτει πως διαθέτει κτηνώδες ταλέντο και στη μουσική. Στο πρώτο του τραγούδι – στο οποίο έχει γραψει στιχους και μουσική, αλλά δυστυχώς δεν ερμηνεύει ο ίδιος, παρότι Αηδόνης - προσπαθεί να αποδείξει ξανά αυτό που πρώτος απέδειξε ο Γιώργος ο Νταλάρας: Πως η εισβολή των Τούρκων το 1974 δεν είναι απαραίτητα το μεγαλύτερο δράμα του Κυπριακού Ελληνισμού.


Νομίζω πως το τραγούδι του Χρήστου του Αηδόνη θα ήταν μια πολύ καλύτερη πρόταση για τη Γιουρο τη Βίζιον από το Μπάλκαν Σκα με μια δόση ρεμπέτικου των Κόζα των Νόστρα, τον ηλεκτρονικό αμανέ του Λέοντος και της Τζωρτζίνας ή το ριμέικ του γερμανικού τραγουδιού που κέρδισε το 2010 το οποίο τραγουδά η Θωμαίς η Απέργη. Από την άλλη, και επειδή ο διαγωνισμός είναι μια καλή ευκαιρία για κάθε λαό της Ευρώπης να προωθήσει την πολιτιστική του πρόταση, ίσως το τουρκομπαρόκ τσιφτετέλι της Αγγελικής της Ηλιάδη να είναι αυτό που θα μας ξανακάνει εθνικά υπερήφανους, αν και οφείλω να ομολογήσω πως τα πόδια της δεν έχουν τις ίδιες ερμηνευτικές δυνατότητες με αυτά της Έλενας της Παπαρίζου.

n

Η Αγγελική η Ηλιάδη σε μια φωτογραφία-φόρο τιμής στο photo το shop και στη Βίκη τη Μιχαλονάκου


Με αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας με γέμισε η προσχώρηση του μεγάλου του πολιτικού ρεπορτάζ, του Γιώργου του Βλάχου, στους Καμένους Έλληνες του Πάνου του Ανεξάρτητου. Θυμίζω πως ο αγωνιστής Βλάχος, ηγέτης και πιθανότατα μοναδικό στέλεχος του κινήματος πολιτών «Φτάνει Πια», είναι αυτός που είχε τολμήσει να κάτσει σταυροπόδι μπροστά στον αρχηγό της Χρυσής της Αυγής τον Νίκο τον Μιχαλολιακο και μπράβο του.

n

 

O Γιώργος ο Βλάχος αποδεικνύει πως καμία στιγμή δεν είναι ακατάλληλη για ασκήσεις γιόγκα


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.