- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης σε Πολάκη: «Όταν φύγεις εγώ θα σε κλείσω φυλακή» (video)
Νέα αντιπαράθεση με αιτία το ΚΕΕΛΠΝΟ
Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης για ακόμη φορά αντιπαρατέθηκαν στη Βουλή και εκτόξευσαν απειλές ο ένας εναντίον του άλλου.
«Αν συνεχίσετε έτσι θα σας κάνω αγωγή και θα ζήτω αποζημίωση», είπε αρχικά ο κύριος Γεωργιάδης και και συνέχισε «Εδώ να με κοιτάς. Όταν θα φύγεις απο υπουργός θα σε κλείσω φυλακή».
«Είστε υπηρετικο πολιτικό προσωπικό», απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας στον κύριο Γεωργιάδη και συνέχισε «Ντροπή να κουνάτε το δάχτυλο σε μας. Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Να κοιμάστε ανήσυχοι τα βραδιά».
Ως προς την περίφημη «λίστα διορισμών» 23 ατόμων στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολακης για ακόμη μια φορά δεν την κατέθεσε στη Βουλή. Οπως δικαιολογήθηκε, η επίμαχη λίστα, βρίσκεται στον εισαγγελέα ωστόσο ανέφερε 3-4 ονόματα συνεργατών του κυρίου Γεωργιάδη που διορίστηκαν - όπως είπε - την ίδια περίοδο στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
«Τους διορίσατε, τους κρύψετε και κάψατε τα αρχεία και καταστρέψατε τις συμβάσεις. Όμως προκύπτει έμμισθη σχέση. Φαίνονται να πληρώνονται χωρίς να φαίνονται οι συμβάσεις», είπε ο κ. Πολάκης. Λίγο αργότερα είπε ότι τις συμβάσεις των συγκεκριμένων ατόμων τις εχει ο εισαγγελέας.
Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιαδης ανέφερε ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν διορίστηκαν ποτέ στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Οπως τόνισε, το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει τη δυνατότητα να πληρώνει και με χρήματα από χορηγίες ιδιωτικών εταιρειών, όπως έγινε στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Όσον αφορά τις γνωστές κατηγορίες περί αύξησης των τιμών στα φάρμακα τόσο ο κύριος Πολάκης, όσο και ο κύριος Γεωργιάδης, κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον ότι με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους βοήθησαν φαρμακευτικές εταιρείες να κερδίσουν εκατομμύρια ευρώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το ζήτημα των ιδιωτικών κλινικών
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.