Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις Γεωργιάδης: Το σκάνδαλο Κοσκωτά ωχριά μπροστά σε αυτό της Τράπεζας Αττικής

«Και τώρα ο Καλογρίτσας ζητά και νέο δάνειο» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342269-711496.jpg

Το σκάνδαλο Κοσκωτά ωχριά μπροστά σε αυτό της Τράπεζας Αττικής. Τα δάνεια του Καλογρίτσα είναι τριπλάσια από αυτά που έφαγε ο Κοσκωτας είπε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Το σκάνδαλο Κοσκωτά κόστισε 10 δισεκ. δραχμές, τα δάνεια Καλογρίτσα 30 δισεκ. δραχμές… Μιλάμε για έναν κύριο ο οποίος πήρε δάνεια ύψους 100 εκατ. ευρώ με τα πιο χαμηλά επιτόκια που έχει φανταστεί ποτέ Έλληνας, με 2,75%, κι όχι μόνο αυτό, ζητά και καινούργιο δάνειο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρο της ΝΔ επικαλούμενος και το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. 

Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι ο κ. Καλογρίτσας δεν θα είχε αναγκαστεί να παρουσιάσει τα βοσκοτόπια στη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών χωρίς την παρέμβαση της ΤτΕ, και για το λόγο αυτό στοχοποιήθηκε και ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Γιάννης Στουρνάρας. 

«Είναι δυνατόν να βγαίνει και να μιλάει στη Βουλή για διαπλοκή ο Τσίπρας; σπάσανε σε κομμάτια την Πατρών – Πύργου για να έχει δυνατότητα συμμετοχής στα έργα ο κ. Καλογρίτσας, αλλά δεν έχει χρήματα για να κάνει τα έργα και ζητεί πάλι δάνειο!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. 

Επιτέθηκε επίσης στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «ο Τσίπρας απαντούσε στον Λεβέντη, σε έναν πολιτικό αρχηγό, ο Μητσοτάκης ήταν απών, είχε και μικρό πρόβλημα υγείας, και έβριζε τον Μητσοτάκη… Ποιος αξιοπρεπής άνθρωπο επιτίθεται σε έναν δικαιολογημένως απόντα; Μανία και ψύχωση δείχνει αυτό». 

«Μας κυβερνούν λασπολόγοι και ασήμαντα ανθρωπάκια» δήλωσε με αφορμή και τον Παύλο Πολάκη, για τον οποίο εκτίμησε ότι από πίσω του βρίσκεται ο κ. Τσίπρας. «Ο πρωθυπουργός έκανε τριήμερο αποκριάς με τον κ. Πολάκη. Ποιος άνθρωπος κάνει παρέα που λασπολογεί τους αντιπάλους του χωρίς στοιχεία;» διερωτήθηκε.

«Είναι ο κολλητός του Τσίπρα… έχουν εξαφανίσει τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό που είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ