Πολιτικη & Οικονομια

Καμίνης: Κατήγγειλε την κατάληψη κτιρίου που θα στέγαζε προσφυγόπουλα

Η περίπτωση κτιρίου του Ερυθρού Σταυρού στο οποίο επρόκειτο να εγκατασταθούν ασυνόδευτα παιδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
340808-708913.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατήγγειλε τις καταλήψεις κτιρίων που είναι διάσπαρτες στο κέντρο της Αθήνας.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο ίδιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη συγκεκριμένη περίπτωση κτιρίου του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο οποίο επρόκειτο σε λίγες ημέρες να εγκατασταθούν ασυνόδευτα παιδιά – πρόσφυγες.

Ο δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε σχετικά: «Καταλήφθηκε πριν από μερικά 24ωρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει στέγη ένα από τα πιο ευαίσθητα τμήματα του προσφυγικού κύματος, τα ασυνόδευτα παιδιά». 

Ο κ. Καμίνης δεν παρέλειψε να τονίσει πως στα υπό κατάληψη αυτά κτίρια «κανείς δεν ξέρει τι γίνεται εκεί μέσα» επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στους αρμόδιους κρατικούς φορείς για τη στάση που τηρούν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY