- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η απάντηση Παππά στο διαστημικό τρολάρισμα για το Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών
«Αντί να κάνουν χαβαλέ, θα όφειλαν να απολογηθούν για τις εγκληματικές ευθύνες των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»
Δεν άντεξε το χοντρό τρολάρισμα στα social media ο υπουργός Νίκος Παππάς σχετικά με τo Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών (ΕΚΔΕ).
Με ανάρτησή του στο facebook τονίζει «Κάποιοι, αντί να κάνουν χαβαλέ, θα όφειλαν να απολογηθούν για τις εγκληματικές ευθύνες των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για τη συνειδητή αποχώρηση της χώρας από ένα τομέα εξαιρετικά ευαίσθητο, ο οποίος άπτεται εκτός των άλλων και της εθνικής ασφάλειας».
Η ανάρτησή του ως έχει:
Διαβάζω στα social media πολλές χιουμοριστικές αναρτήσεις σχετικά με τo Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών (ΕΚΔΕ) και, μάλιστα, πολλές από αυτές είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένες.
Πέραν της πλάκας, όμως, και ασφαλώς πολύ πέρα από τα επίσημα τρολ ορισμένων κομμάτων, οφείλουμε να ασχοληθούμε πολύ σοβαρά με ένα θέμα που βρίσκεται στην καρδιά της ελληνικής κυριαρχίας και της εθνικής μας ασφάλειας.
Κάποιοι, αντί να κάνουν χαβαλέ, θα όφειλαν να απολογηθούν για τις εγκληματικές ευθύνες των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για τη συνειδητή αποχώρηση της χώρας από ένα τομέα εξαιρετικά ευαίσθητο, ο οποίος άπτεται εκτός των άλλων και της εθνικής ασφάλειας.
Πρέπει όλοι να συμβάλλουν, ώστε, έστω και τώρα, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες προκειμένου και η Ελλάδα να ισχυροποιηθεί, και σημαντικά έσοδα να διασφαλίσουμε από την αξιοποίηση ενός περιουσιακού στοιχείου του ελληνικού λαού. Επίσημες ανακοινώσεις κομμάτων δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής και είναι μάλλον λογικό.
Το ερώτημα πάντως είναι απλό. Πρέπει να έχει η Ελλάδα διαστημική υπηρεσία, όπως η Τουρκία και σχεδόν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες ή, μήπως, προτιμάει κανείς να πετάξουμε τα δικαιώματά μας στα σκουπίδια όπως κάναμε όταν πουλήσαμε μαζί με τον ΟΤΕ το δορυφόρο Hellas SAT;
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.