- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Θεοχάρης: Με απόφαση Παππά το Μετρό γίνεται «βήμα προπαγάνδας»
Απροκάλυπτη η κυβερνητική χειραγώγηση της ενημέρωσης με την είσοδο του ΑΠΕ-ΜΠΕ στους σταθμούς
Την ανησυχία του για την απροκάλυπτη πλέον συστηματική προσπάθεια της κυβέρνησης για την χειραγώγηση του Τύπου και τον έλεγχο της Ενημέρωσης των πολιτών εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, αναφερόμενος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μετρό με την παρουσία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά.
«Ο κ. Παππάς από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, μεταδίδει από οθόνες στους σταθμούς του μετρό την κυβερνητική προπαγάνδα στα εκατομμύρια των επιβατών που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με τη συνεργασία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Στη σχετική εκδήλωση που έγινε εν κρυπτώ, σαν να επρόκειτο για κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ήταν αποκαλυπτικός. Δε θέλει -είπε- ο χρόνος μεταφοράς των Αθηναίων να είναι χρόνος 'νεκρός'», είπε ο κ. Θεοχάρης και πρόσθεσε: «Οι σταθμοί του μετρό είναι 'ένα βήμα για να λέει η πολιτική ηγεσία ότι έχει επιτελέσει έργο'. Αυτό δεν είναι κριτική προς την κυβέρνηση. Είναι τα λόγια του κ. Παππά. Ομολογεί ότι εκείνος θα δίνει στον πολίτη 'την εικόνα της ημέρας και την χρήσιμη πληροφόρηση που δικαιούται'».
Η στρατηγική της κυβέρνησης εναντίον της ελευθερίας του Τύπου είναι γνωστή, σχολίασε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού. «Από τον διαγωνισμό φιάσκο των τηλεοπτικών αδειών έως την τοποθέτηση κομματικού επιτρόπου στον ΔΟΛ. Το καινούριο δεδομένο είναι ότι δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Το ομολογεί και το διατυμπανίζει», κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
«Η διαφορά μας είναι ότι και το τελευταίο ευρώ πήγαινε σε δημόσια ταμεία για να βγει η χώρα από την κρίση» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ
Μας ενδιαφέρουν αυτοί που δεν πληρώνουν ή αυτοί που στερούνται για να είναι συνεπείς;
Με τους θύτες ή με τα θύματα;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Επένδυση άνω των 130 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια
Ιδιαίτερη έμφαση στο ενεργειακό κόστος
200 εκατ. ετησίως για δρόμους και διπλασιασμός της επιχορήγησης για τα σχολεία
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το νέο θεσμικό πλαίσιο - Ψηφίστηκε η τροπολογία για τα πρόστιμα
Γιατί αποκάλεσε «Λαφαζάνη» τον Νίκο Ανδρουλάκη
Τουρνάς: Από τους πλέον σύγχρονους στην Ευρώπη, δημιουργεί νέες δυνατότητες εκπαίδευσης πυροσβεστών
Περισσότερες από εκατό συμβάσεις για κτιριακή αναβάθμιση και επιστημονικό εξοπλισμό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.