- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
ΝΔ: Μόνο θλίψη προκαλεί το δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian για το ΕΣΥ
Δηλώσεις του τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου
«Μόνο θλίψη προκαλεί το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, το οποίο περιγράφει με μελανά χρώματα την πραγματική κατάσταση στον τομέα της υγείας στη χώρα μας», δήλωσε ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.
Σχολιάζοντας το δημοσίευμα, ο βουλευτής υπογράμμισε πως «τα τεράστια προβλήματα της υγείας στην Ελλάδα παίρνουν διεθνή δημοσιότητα κατατάσσοντας, δυστυχώς, τη χώρα μας σε τριτοκοσμικό επίπεδο κοινωνικών παροχών».
Επιπροσθέτως, τόνισε ότι ο υπουργός Υγείας περιγράφει μια ιδεατή κατάσταση για το Ε.Σ.Υ. και επιτίθεται στους εκπροσώπους των εργαζομένων, που νυχθημερόν αγωνίζονται για να κρατήσουν όρθια τα νοσοκομεία ώστε να μην ζήσουμε την απόλυτη διάλυσή τους.
«Αυτή η συμπεριφορά εξηγεί γιατί τα δυο τελευταία χρόνια η δημόσια υγεία έχει καταρρεύσει. Αντί για μεταρρυθμίσεις που θα οργανώσουν αποτελεσματικά την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και την ανασυγκρότηση των νοσοκομείων, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι απλός θεατής των εξελίξεων. Μια τέτοια κυβέρνηση δεν αξίζει στους Έλληνες που σύντομα θα της δείξουν την έξοδο» συμπλήρωσε ο κ. Οικονόμου και δεν παρέλειψε να προσθέσει: «Η κυβέρνηση με τις γνωστές πρακτικές της μπορεί να λύσει το πρόβλημα παραπέμποντας τους δημοσιογράφους του Guardian στον κ. Πολάκη...».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον ρόλο της Εκκλησίας στη διατήρηση και ενίσχυση των δεσμών της Ελλάδας με την ομογένεια
Υποχρεωτική η εγγραφή στο νέο ΝΠΔΔ εντός ενός έτους για όσους διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος
Κορυφαίοι αναλυτές και ειδικοί εξετάζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις γεωπολιτικές προκλήσεις
Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε
Οι νέες ιρανικές επιθέσεις σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ πυροδοτούν ράλι στο αργό
Ποια θα λειτουργήσουν κανονικά
Πώς το εξασφαλίζουν οι αγρότες - Η έκπτωση στην αντλία και το QR code
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι συνταξιούχοι
Όλες οι πληρωμές που θα γίνουν
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.