- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε κλίμα έντονης πόλωσης εγκρίθηκε από τη Βουλή ο προϋπολογισμός του 2017
Με 152 «ναι»
Σε έντονο κλίμα αντιπαράθεσης που θύμιζε προεκλογική περίοδο υπερψηφίστηκε με 152 «ναι» («όχι» ψήφισαν 146 βουλευτές, δύο απουσίαζαν)από τη Βουλή ο προϋπολογισμός του 2017, τον οποίο ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ως τον πρώτο προϋπολογισμό αισιοδοξίας και ανάπτυξης, ενώ κατά τον Αλέξη Τσίπρα το 2017 θα είναι έτος-ορόσημο για την ελληνική οικονομία και την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Από την άλλη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης επέκρινε την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι είναι «η χειρότερη από τη Μεταπολίτευση και μετά», ενώ απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τόνισε: «To "Τσοβόλα, δώσ' τα όλα" το πλήρωσε πολύ ακριβά η χώρα».
Από την ψηφοφορία έλλειπε για λόγους υγείας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο όποιος με επιστολή δήλωσε την θετική του πρόθεση για τον προϋπολογισμό. Ακόμα, απουσίαζε η βουλευτής της ΝΔ Αννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία επίσης με επιστολή δήλωσε πως αν ήταν παρούσα θα ψήφιζε κατά, όπως έκαναν οι βουλευτές από ΝΔ, Χ.Α, Δημ. Συμπαράταξη, Ποτάμι κι Ένωση Κεντρώων.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ομιλία του Πάνου Καμμένου
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ομιλία της Φώφης Γεννηματά
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ομιλία του Βασίλη Λεβέντη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.