- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καμμένος: «Στυγνός» δικτάτορας ο Ερντογάν. Απειλεί το σπίτι μας
Ο υπουργός Άμυνας έκανε λόγο για «ακραία στοιχεία» στην Άγκυρα
Στην αντεπίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου της Τουρκίας πέρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 ο κ. Καμμένος αποκάλεσε τον Ερντογάν «στυγνό» δικτάτορα που «απειλεί το σπίτι μας».
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα όπως και τον Ερντογάν ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα αυτή τη στιγμή και απειλεί το σπίτι μας. Όταν πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας, θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Για τις συνεχιζόμενες προκλήσεις Άγκυρας στο Αιγαίο, είπε: «Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό και επαγγελματισμό».
Ο υπουργός Άμυνας διευκρίνισε ότι γίνεται αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων αλλά είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση. «Οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές» σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε: «Οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».
«Το βράδυ, λοιπόν, μπορούν οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε», τόνισε ο κ. Καμμένος. Εν αντιθέσει, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «διαλυμένες» τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υπουργός Άμυνας βρέθηκε στην «καρδιά» της αεροπυρόσβεσης
Υπογράμμισε δε ότι «αυτή ακριβώς η πολιτική είναι δείγμα λαϊκισμού»
Το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο MiCA ενισχύει την εποπτεία, τη διαφάνεια και την προστασία των επενδυτών
Με αφορμή την απόφαση του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ
Η συμφωνία που υπέγραψαν σήμερα στη Σόφια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ivan Demerdzhiev
Με αφορμή την κόντρα με τον Μάριο Σαλμά
Την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατήγγειλε υπόγεια συνεννόηση μεταξύ του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας
Στα 5,32 δισ. ευρώ οι εισπράξεις στο πεντάμηνο
Η υπόθεση αφορά σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση
«Δεν κατάλαβε ποτέ ότι είναι άλλη η ευθύνη του Βουλευτή και άλλη του Προέδρου ενός κόμματος. Κρίμα»
Η τοποθέτηση Σαλμά και η ανάρτηση Γεωργιάδη
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό, αλλά οι αντιφάσεις και το παρελθόν του δημιουργούν ερωτήματα
«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν κάτι μόνο για εκφοβισμό»
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.