Πολιτικη & Οικονομια

Τετάρτη: Υγεία και Οικονομία με τους «θεσμούς»

Το πρόγραμμα και οι πρώτες πληροφορίες

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330821-684915.jpg

Θέματα υγείας και οικονομίας θα συζητηθούν σήμερα Τετάρτη απόγευμα στις  διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης  με το «κουαρτέτο» (πρώην τρόικα), που εκπροσωπεί τους δανειστές της χώρας (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ και ESM).

Το πρόγραμμα:

  • 3.30 μ.μ. Θέματα του υπουργείου Υγείας
  • 5 μ.μ.      Οικονομικά θέματα

«Διαρροές» από τη ελληνική πλευρά όσον αφορά την οικονομική συνάντηση λένε ότι θα συζητηθούν  διαγραφές των χρεών των επιχειρήσεων που θα υπαχθούν στον εξωδικαστικό συμβιβασμό, αλλά και το ποιες τελικά «κόκκινες» επιχειρήσεις θα κάνουν χρήση του νόμου, πεδία όπου είχαν καταγραφτεί  σοβαρές διαφωνίες κατά την προκαταρκτική επίσκεψη των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα, τον προηγούμενο μήνα. Στη συζήτηση θα πάρει μέρος, για πρώτη φορά, και ο καινούργιος υπουργός Οικονομίας κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου. Τη ελληνικό «κουαρτέτο»  συμπληρώνουν οι γνωστοί και από πριν υπουργοί κ. Τσακαλώτος (Οικονομικών), Χουλιαράκης (αναπληρωτής του) και Σταθάκης (Ενέργειας).

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση δηλώνει ανεπίσημα πως η συζήτηση πρέπει να κλείσει σε 9 μέρες το πολύ, λόγω επερχόμενου Euro Working Group. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY