- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
To πρόγραμμα παράδοσης-παραλαβής στα υπουργεία
Αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους τα μέλη της νέας κυβέρνησης
Επισήμως αναλαμβάνουν τα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου τα καθήκοντά τους, τη Δευτέρα, έπειτα από την πρώτη συνεδρίασή του, με τις προγραμματισμένες τελετές παράδοσης-παραλαβής.
Στις 9.00 έχει προγραμματιστεί η τελετή παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης από τον Γιώργο Σταθάκη στον νέο υπουργό Δημήτρη Παπαδημητρίου, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Αλέξανδρου Χαρίτση και του υφυπουργού Οικονομίας Στέργιου Πιτσιόρλα.
Στις 10.00 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εσωτερικών στον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος με τη σειρά του, στις 11.00, θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος στον Γιώργο Σταθάκη, παρουσία του νέου αναπληρωτή υπουργού Σωκράτη Φάμελλου.
Στις 10.00 είναι επίσης προγραμματισμένη και η τελετή παράδοσης-παραλαβής του χαρτοφυλακίου του Αθλητισμού από τον Σταύρο Κοντονή στον νέο υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη.
Σις 12.00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, όπου ο νέος υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Χριστόφορος Βερναδάκης, θα παραδώσει στην απερχόμενη κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.
Στις 12.00, ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Δικαιοσύνης στον Σταύρο Κοντονή.
Την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη η τελετή παράδοσης-παραλαβής του τομέα των Δικτύων, από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά.
Στις 12.30 ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης θα παραδώσει στη νέα υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδια για τα φορολογικά θέματα, Κατερίνα Παπανάτσιου.
Στις 13:00 ο απερχόμενος υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς θα παραδώσει στη νέα υπουργό Λυδία Κονιόρδου.
Στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί επίσης η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από τον απερχόμενο υπουργό Νίκο Φίλη στον νέο υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού αρμόδιου για την Έρευνα Κωνσταντίνου Φωτάκη και των νέων υφυπουργών Δημήτρη Μπαξεβανάκη και Κωνσταντίνου Ζουράρι.
Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Εργασίας η τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον νέο αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο στη νέα υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.
Στις 13.30, θα ακολουθήσει η παράδοση-παραλαβή του χαρτοφυλακίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής από τον απερχόμενο υπουργό Θοδωρή Δρίτσα στον Παναγιώτη Κουρουμπλή, με υφυπουργό τον Νεκτάριο Σαντορινιό.
Στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί η παράδοση-παραλαβή του χαρτοφυλακίου του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από τον Μάρκο Μπόλαρη στον Ιωάννη Τσιρώνη, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και του νέου υφυπουργού Βασίλη Κόκκαλη.σ
Στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί η παράδοση-παραλαβή στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών & Δικτύων, με την παράδοση-παραλαβή από την απερχόμενη υφυπουργό Μαρίνα Χρυσοβελώνη στον νέο υφυπουργό Νίκο Μαυραγάνη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.