Πολιτικη & Οικονομια

Ποτάμι: Τελικά ο Παππάς δεν απαντάει για το επιχειρηματικό ταξίδι του ΣΥΡΙΖΑ στη Βενεζουέλα

«Γιατί κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την πρόσφατη αποκάλυψή της από δημοσιογραφική έρευνα;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329501-681572.jpg
ΑΠΕ

«Ο κ.Παππάς στη σειρά συνεντεύξεων που δίνει τις τελευταίες ημέρες, αντί να απαντά, πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα για το περιβόητο ταξίδι του στη Βενεζουέλα» αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.

Στο κείμενο τονίζει ότι ο Παππάς «Ισχυρίζεται το πρωτοφανές, ότι ταξίδεψε μαζί με επιχειρηματίες και εκπροσώπους επιχειρήσεων στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013, όταν ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κόμμα της αντιπολίτευσης. Λέει δηλαδή, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα αντιπολίτευσης οργάνωνε επιχειρηματικές αποστολές».

Και προσθέτει: «Πέραν του γεγονότος, ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί πουθενά παγκοσμίως, οφείλει ο κ.Παππάς να μας πει ποιοι ήταν οι επιχειρηματίες που τον συνόδευαν στο ταξίδι και ποιες δουλειές διαπραγματεύθηκαν. Επίσης, ο κ.Αρτεμίου, από τη στιγμή που δεν πήγε για να αγοράσει … , γεννάται το ερώτημα τι ακριβώς έκανε με δεδομένη την υψηλή εξειδίκευσή του στις off shore.

Μια τόσο σημαντική πολιτικο-επιχειρηματική πρωτοβουλία, γιατί κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την πρόσφατη αποκάλυψή της από δημοσιογραφική έρευνα; Τι ήθελε και τι πασχίζει να κρύψει ο κ.Παππάς;».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία
Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία

Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY