- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ποτάμι: Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να συγκροτηθεί το νέο ΕΣΡ
Η συνεχής σύγκρουση γύρω από το τηλεοπτικό τοπίο δεν μπορεί να συνεχιστεί
Την πρότασή του για το πώς θα συγκροτηθεί η νέα ανεξάρτητη αρχή του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης παρουσίασε το Ποτάμι υπογραμμίζοντας ότι η συνεχής σύγκρουση γύρω από το τηλεοπτικό τοπίο δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Ειδικότερα, το Ποτάμι προτείνει η προσπάθεια να αναληφθεί από τον πρόεδρο της Βουλής, αμέσως μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που θα αποφασίσει για τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά. «Κυβέρνηση και αντιπολίτευση, δηλαδή, να περιμένουν την απόφαση του ΣτΕ, δεσμευόμενοι, παράλληλα, ότι όποια κι αν είναι αυτή, θα γίνει σεβαστή και στη συνέχεια όλοι μαζί, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, να συμβάλουμε από κοινού στη συγκρότηση του νέου ΕΣΡ», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.
Το Ποτάμι αποδίδει στην κυβέρνηση «τεράστια ευθύνη με την αυθαίρετη απόφασή της να παρακάμψει το ΕΣΡ και να χορηγήσει μόνο 4 άδειες». «Οι σπασμωδικές κινήσεις του κ. Παππά, που τη μια μέρα καταθέτει τροπολογία και καταργεί το ΕΣΡ και την άλλη ζητά συναίνεση για ένα υπερκομματικό ΕΣΡ, δεν δημιουργούν συνθήκες άρσης του αδιεξόδου», προσθέτει. Ζητεί, τέλος, να αποφευχθεί για άλλη μία φορά το ναυάγιο συγκρότηση της ανεξάρτητης αρχλης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.