Γεννηματά: Η ακεραιότητα της Ελλάδας είναι αδιαπραγμάτευτη
Μήνυμα από το ακριτικό φυλάκιο της Χίου
Μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση έστειλε από τη Χίο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.
«Η επίσκεψη μας εδώ, στο ακριτικό φυλάκιο δεν είναι εθιμοτυπική. Θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας που εγγυώνται και περιφρουρούν τα σύνορα μας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και φρόνημα» σημείωσε.
«Θέλουμε όμως παράλληλα να στείλουμε ένα μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση. Η ακεραιότητα της Ελλάδας είναι αδιαπραγμάτευτη και είναι αδιαπραγμάτευτη όχι μόνο επειδή την κατοχυρώνουν οι διεθνείς συνθήκες, αλλά γιατί στηρίζεται μαζί με τα σύνορα μας στους αγώνες και τις αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού» υπογράμμισε.
«Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι μια δύναμη ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή, προσηλωμένη και αμετακίνητη στην υποστήριξη των Εθνικών Δικαίων της. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσουμε και να παραχωρήσουμε τα δικαιώματα μας. Αυτό θα πρέπει να το κατανοήσει καλά κυρίως η γειτονική μας Τουρκία. Γιατί οι λαοί μας έχουν μόνο να κερδίσουν από μία σταθερά ομαλή συνύπαρξη, που θα στηρίζεται στο Διεθνές Δίκαιο αλλά και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη» κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν είναι μόνο φαύλοι είναι και αμετανόητοι» σημειώνει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Τι είπε για τα ελληνοτουρκικά και τη Μαρία Καρυστιανού
Ο αντισυστημισμός, η αντιπολίτευση και το διάστημα μέχρι τις εκλογές
Ιστορική μείωση ανεργίας, 500.000 νέες θέσεις εργασίας και έμφαση σε γυναίκες, νέους και μισθούς
Ο εισηγητής της ΝΔ στην Εξεταστική τονίζει τον διαχρονικό χαρακτήρα του προβλήματος και την επιλογή μεταφοράς του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Όσα ανέφερε ο παρουσιαστής στη χθεσινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και η απάντηση της βουλεύτριας
Συνεχίζεται ο διάλογος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη – Ραντεβού σήμερα στις 11:00 στο ΥΠΑΑΤ
«Εθνική προτεραιότητα η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και η αποτρεπτική μας ικανότητα» είπε ο πρωθυπουργός
Ποιος είναι ο στόχος της πρωτοβουλίας της παράταξης Μπακογιάννη
Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την τοποθέτησή της
Τι πρέπει να προσέξετε στη δήλωση ακινήτων
Mε αφορμή τη φύλαξη των υποδομών και του σιδηροδρομικού δικτύου του ΟΣΕ
«Αυτή ήταν μια ξεχωριστή συνάντηση Eurogroup για εμένα»
Ως εναλλακτικό πρότυπο, επικαλέστηκε το ευρωπαϊκό μοντέλο λιμενικής οργάνωσης
Συζήτησή με τον Ηλία Κανέλλη στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου δημόσιων εκδηλώσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Από πού παίρνει ψήφους η Καρυστιανού, χαμηλές πτήσεις για Τσίπρα και Σαμαρά
Ακρίβεια, μειωμένη αγοραστική δύναμη και χαμηλή εμπιστοσύνη σε αγορά, υγεία, ασφάλιση και τράπεζες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.