- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαψεύδει η Μόσχα τις αποκαλύψεις Ολάντ για τύπωμα δραχμών στη Ρωσία
Η δήλωση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ
Με δύο μέρες καθυστέρηση η Μόσχα διαψεύδει τις αποκαλύψεις του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ περί τυπώματος δραχμών στη Ρωσία.
«Ο πρόεδρος Πούτιν και ο υπουργός Οικονομικών έχουν δηλώσει επανειλημμένως σε διάφορα επίπεδα ότι η ελληνική πλευρά και οι ελληνικές αρχές δεν έχουν προσεγγίσει τη Ρωσία για βοήθεια» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με την Καθημερινή.
Ο γάλλος πρόεδρος, στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε την Τετάρτη στη Γαλλία και έχει τίτλο «Ένας Πρόεδρος Δεν Πρέπει Να Τα Λέει Αυτά» φέρεται να έχει δηλώσει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο ρώσος πρόεδρος τού εκμυστηρεύτηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας τού είχε ζητήσει να τυπώσει δραχμές στην Ρωσία, καθώς στην Ελλάδα δεν υπήρχε πια κατάλληλο τυπογραφείο.
Την ίδια ώρα, νέοι διάλογοι από την κρίσιμη περίοδο διαπραγμάτευσης της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτονται στο βιβλίο που περιέχει εκμυστηρεύσεις του γάλλου πρόεδρου στους δύο δημοσιογράφους της εφημερίδας Le Monde. Ο κ. Ολάντ μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η Κριστίν Λαγκάρντ τάσσεται υπέρ του Grexit, καθώς η επικεφαλής του ΔΝΤ πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ορθοποδήσει με όλα όσα της επιβάλλονται με ένα τέτοιο χρέος. Ο καλύτερος τρόπος θα ήταν αναστολή της από την ζώνη του ευρώ».
Να θυμίσουμε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης διέψευσε τις αποκαλύψεις του Φρανσουά Ολάντ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το νομοσχέδιο αντιμετωπίζει τη μετανάστευση με κανόνες, διακρίνοντας όσους δικαιούνται προστασία από όσους όχι
«Η ΑΙ δεν έχει αξίες. Δεν έχει κοινωνική συνείδηση. Δεν έχει αίσθηση δικαιοσύνης», τόνισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και τις «συνιστώσες»
«Η Ελλάδα προστάτεψε τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας σε ενδεχόμενες απειλές από Ανατολάς», δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Θέλω να βοηθήσω στη δημιουργία ενός συνεκτικού προγραμματικού οράματος για μια Ελλάδα πιο δίκαιη και πιο πράσινη» δήλωσε ο πρώην ευρωβουλευτής
«Δεν κάνεις συμπαράταξη με τον εαυτό σου» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Η απόφαση αφορά περίπου 350 χιλιάδες δανειολήπτες και όλα τα Funds που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα
Ποιοι μένουν αυτομάτως εκτός
Πώς το κόμμα ακολουθεί τη στρατηγική της αυτοϋπονόμευσης
Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
«Αμφισβητώ αν το επικοινωνιακό χάρισμα του Τσίπρα μπορεί να προκαλέσει την αλλαγή που χρειάζεται η κοινωνία» πρόσθεσε
Ποιες ημερομηνίες «κλειδώνουν», η εισήγηση του ΔΣ του ΕΦΚΑ
Δίμηνη προθεσμία στην Επιτροπή Αναθεώρησης
Τι ισχύει για τις οικογένειες με νέο εξαρτώμενο τέκνο
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Όσα είπε η υπουργός Παιδείας για τις Πανελλήνιες και τους ψυχολόγους στα σχολεία
Ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις που λειτουργούν ως «κόφτες»
«Ξεφύλλιζε παρακολουθήσεις στο Μαξίμου», υποστήριξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.