Ο Παππάς εξιδανικεύει τη δημοπρασία για τις τηλε-άδειες
Τι είπε για Κοντομηνά, Βαρδινογιάννη, Στουρνάρα, … μεταμφιέσεις κλπ
Τη δημοπρασία για τις τηλε-άδειες, η οποία σε μεγάλο βαθμό είναι προσωπικό του πολιτικό "παιδί", υπερασπίστηκε ο κ. Νίκος Παππάς, υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τα ΜΜΕ, μιλώντας πριν λίγο σήμερα Πέμπτη στο ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM».
Οι κύριες τοποθετήσεις του:
- «Η πολιτική που ασκείται είναι πολιτική της κυβέρνησης. 300 εκατ. ευρώ: 50 έχουν εισπραχθεί από το φόρο διαφήμισης και τα τέλη συχνοτήτων και τα 250 εκατ. είναι που θα εισπραχτούν για τις άδειες με την πρώτη δόση να καταβάλλεται την επόμενη Δευτέρα»
- «Αυτός ο διαγωνισμός είχε αλλεπάλληλα φίλτρα. Κόπηκαν υποψηφιότητες και τώρα είμαστε στο στάδιο να εξετάσουμε τις προδικαστικές προσφυγές. Ο έλεγχος για την οριστικοποίηση των υπερθεματιστών θα πάρει 15 μέρες. Είμαστε στο στάδιο για να δούμε τις προσφυγές. Η επιτροπή υποχρεούται να εξετάσει ενδελεχώς όλες τις αιτιάσεις που διατυπώνονται. Θα κάνει τη δουλειά της και θα προχωρήσουν»
- «Δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε σε κανένα από τους 4 ότι θα πάρει την άδεια. Συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις. Έχουν κατατεθεί πάνω από 70 δικόγραφα. Αυτή η διαδικασία δοκιμάζεται συνταγματικά, πολιτικά, σε κάθε σημείο»
- «Φεύγουν το επόμενο δευτερόλεπτο [Σ.Σ. ΄Οσοι δεν καταβάλουν το τίμημα], εμείς δεν είμαστε σκιτζήδες. Δεν κάνουμε γελοιότητες, υπάρχει κατάλογος επιλαχόντων. Στην Ελλάδα έγινε αεροπειρατεία. Πήρανε τον αέρα της χώρας με τρόπο σκοτεινό. Έσπασε το κλαμπ το κλειστό και ορισμένοι σπαρταράνε»
- «Είναι σαφές ότι ο σκοπός ορισμένων είναι να γυρίσουμε στο προηγούμενο status quo. Είναι ενδεικτικό της κατάστασης και κάποιοι πάνε να μπλέξουν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι μέσα στη μεγάλη εικόνα ότι το καθεστώς της ασυδοσίας παίζει τα τελευταία του χαρτιά. Έχουμε δεχτεί τα πάντα ξεδιάντροπα, μέχρι και τις οικογένειές μας, τους στενούς μας συγγενείς. Τα πάντα. Τους καλώ να συνεχίσουν γιατί και εμείς θα συνεχίσουμε»
- «Ο κ. Βαρδινογιάννης θα πρέπει να εξηγήσει γιατί δεν μπόρεσε να καταστεί υπερθεματιστής. Καταλαβαίνω ότι κάτι πρέπει να πει για να τον ακούσουν οι εργαζόμενοί του στον τηλεοπτικό του σταθμό»
- «Ουδείς είναι υπεράνω του Νόμου. Η Digea θα μπορεί να μεταφέρει το σήμα των νόμιμα αδειοδοτουμένων»
- «Δεν τον είδα τον κ. Κοντομηνά στην Αμερική. Έμαθα ότι ήταν στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν τον είδα»
- «Υπάρχει δήλωση του κ. Στουρνάρα που τα αποσυνδέει όλα τα ζητήματα. Η αφήγηση του παρελθόντος είναι μια πολιτική πράξη και, αν καταγράφεται, θα υπάρχει και πολιτική απάντηση. Είναι κεντρικός τραπεζίτης και ήταν υπουργός επί εποχής Σαμαρά. Αν ο καθένας επικεντρώνεται στις δικές του αρμοδιότητες, όλα θα είναι καλά»
- «Δεν περίμενα αγάπες και λουλούδια [Σ.Σ. στη Νέα Υόρκη] ούτε τα καραγκιοζιλίκια με τις μεταμφιέσεις. Βαρδινογιάννης και Κοντομηνάς φέρουν ευθύνες για το συμβάν. Η πιο σοβαρή υπόθεση εργασίας είναι ότι [Σ.Σ. οι δύο ‘μεταμφιεσμένοι’ δημοσιογράφοι] λειτούργησαν βάσει οδηγιών».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν είναι μόνο φαύλοι είναι και αμετανόητοι» σημειώνει η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Τι είπε για τα ελληνοτουρκικά και τη Μαρία Καρυστιανού
Ο αντισυστημισμός, η αντιπολίτευση και το διάστημα μέχρι τις εκλογές
Ιστορική μείωση ανεργίας, 500.000 νέες θέσεις εργασίας και έμφαση σε γυναίκες, νέους και μισθούς
Ο εισηγητής της ΝΔ στην Εξεταστική τονίζει τον διαχρονικό χαρακτήρα του προβλήματος και την επιλογή μεταφοράς του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Όσα ανέφερε ο παρουσιαστής στη χθεσινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και η απάντηση της βουλεύτριας
Συνεχίζεται ο διάλογος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη – Ραντεβού σήμερα στις 11:00 στο ΥΠΑΑΤ
«Εθνική προτεραιότητα η ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και η αποτρεπτική μας ικανότητα» είπε ο πρωθυπουργός
Ποιος είναι ο στόχος της πρωτοβουλίας της παράταξης Μπακογιάννη
Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την τοποθέτησή της
Τι πρέπει να προσέξετε στη δήλωση ακινήτων
Mε αφορμή τη φύλαξη των υποδομών και του σιδηροδρομικού δικτύου του ΟΣΕ
«Αυτή ήταν μια ξεχωριστή συνάντηση Eurogroup για εμένα»
Ως εναλλακτικό πρότυπο, επικαλέστηκε το ευρωπαϊκό μοντέλο λιμενικής οργάνωσης
Συζήτησή με τον Ηλία Κανέλλη στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου δημόσιων εκδηλώσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Από πού παίρνει ψήφους η Καρυστιανού, χαμηλές πτήσεις για Τσίπρα και Σαμαρά
Ακρίβεια, μειωμένη αγοραστική δύναμη και χαμηλή εμπιστοσύνη σε αγορά, υγεία, ασφάλιση και τράπεζες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.