Πολιτικη & Οικονομια

Συνέντευξη Τύπου για «κάτι μεγάλο»

Από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου της «Πλεύσης Ελευθερίας»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UK: London's Burning! - Great Fire of 1666 commemorated on 350th anniversary

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί το μεσημέρι (15:00) η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Η τέως πρόεδρος της Βουλής θα μιλήσει για τις γερμανικές αποζημιώσεις, τη Siemens, την ΕΛΣΤΑΤ ο χρέος και για «κάτι μεγάλο». 

«Την Τρίτη θα μιλήσουμε για 'νομικά πράγματα' και για πολιτική. Για ό,τι πρέπει να γίνει. Γιατί η πολιτική βασίζεται σε νομικά εργαλεία. Και η δικαιοσύνη δεν είναι πολλή ή λίγη. Είναι Δικαιοσύνη, απέναντι στην ανομία. Την Τρίτη θα ανακοινωθεί κάτι πολύ μεγάλο. Για όλους μας», αναφέρει σε σχετικό βίντεο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΘ: Η έκθεση που μεγάλωσε μαζί με τη Θεσσαλονίκη
ΔΕΘ: Η έκθεση που μεγάλωσε μαζί με τη Θεσσαλονίκη

Από τα πρώτα περίπτερα του 1926 και τη μεταπολεμική έκρηξη έως τη σημερινή οικονομική και πολιτική σκηνή της χώρας, η ΔΕΘ συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής και ετοιμάζεται για το μέλλον

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY