- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κουρουμπλής: Ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Αποστόλου υποσχέθηκαν τίποτα σε κανέναν
«Το μνημόνιο που ψηφίσαμε θα κριθεί από την ιστορία»
«Το μνημόνιο που ψηφίσαμε θα κριθεί από την ιστορία... Δεν υποσχεθήκαμε τίποτε, ούτε ο Αποστόλου, ούτε ο Τσίπρας... Η κυβέρνηση θα κριθεί γι' αυτά που είπε στο τέλος της τετραετίας» δήλωσε στον Σκάι, την Κυριακή, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, χαρακτηρίζοντας τα περί ΕΝΦΙΑ «όψιμες μνήμες».
Υποστήριξε, επίσης, ότι «τα μέτρα δεν είναι πρόταση της κυβέρνησης αλλά επιβλήθηκαν με το τρίτο μνημόνιο». Στην ερώτηση, δε, αν η κυβέρνηση εξειδίκευσε κάποιο από τα μέτρα ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε: «δεν εξιδανικεύσαμε τίποτα, αν σας πω τι εξειδικεύσαμε θα λέγατε "ζήτω"».
Απευθυνόμενος στους αγρότες είπε: τους καλώ να είναι ενωμένοι και να μην υποκύπτουν στη λογική της παραπληροφόρησης.
«Η κυβέρνηση ψηφίστηκε για να κυβερνήσει για τέσσερα χρόνια, τότε θα κριθεί» κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών από τέσσερις λέγοντας «είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο».
Ο κ. Κουρουμπλής εξαπέλυσε και δριμεία επίθεση τον Πολ Τόμσεν, κάνοντας λόγο για εκβιασμούς με αφορμή το άρθρο του στελέχους του ΔΝΤ που ζητεί νέα δημοσιονομικά μέτρα.
«Οι εκβιασμοί που επιχειρεί ο Τόμσεν δεν μπορούν να έχουν αποδοχή στην Ελλάδα, επί 11 φορές έκοψε τις συντάξεις στην Ελλάδα, άλλη η συνταγή που πρέπει να χρησιμοποιηθεί... Τα μέτρα που επέβαλαν αυτοί οι κύριοι οδήγησαν τη χώρα σε ύφεση, η κυβέρνηση δεν θα μπει σε αυτή τη λογική» δήλωσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.