- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαδικτυακή κόντρα Βρούτση-Κατρούγκαλου
Πινγκ-πονγκ αλληλοκατηγοριών για το σχέδιο του Ασφαλιστικού
Την καταγγελία ότι το σχέδιο Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό δεν συντάχθηκε από τις υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας αλλά από Γάλλους τεχνοκράτες, επανέλαβε και σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, για να λάβει καυστική απάντηση από τον Γιώργο Κατρούγκαλο.
Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ πως το σχέδιο Κατρούγκαλου για το Ασφαλιστικό δεν έχει συνταχθεί από τους υπαλλήλους του υπουργείου Εργασίας.
«Το σχέδιο του Κατρούγκαλου δεν πέρασε ποτέ από το υπουργείο Εργασίας, να ρωτήσετε ποιος το έφτιαξε... Οι εργαζόμενοι με δικαιώνουν κατέθεσα το έγγραφο στη Βουλή ενώπιον του κ. Κατρούγκαλου ο οποίος δεν είπε τίποτε» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.
«Έλεγαν ότι είναι έμπνευσης και ελληνικής γραφής» είχε αναφέρει την Παρασκευή ο βουλευτής της ΝΔ , κάνοντας λόγο για μεγάλο ψέμα του κ. Κατρούγκαλου που παρέσυρε και τον πρωθυπουργό. «Καταθέτω το Δελτίο Τύπου των εργαζομένων του υπουργείου Εργασίας, σήμερα βγήκε κ. υπουργέ, με ημερομηνία 12/2/2016. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ κείμενα συνδικαλιστικά, αλλά αυτό έχει την ειδική αξία ότι σας εκθέτει υπό την έννοια ότι λέει ότι τίποτα από αυτά που παρουσιάσατε στο σχέδιο δεν πέρασε από το υπουργείο Εργασίας. Όλα γίνανε εκτός υπουργείου Εργασίας» είχε τονίσει στην εθνική αντιπροσωπεία.
Απαντώντας μέσω twitter, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος σχολίασε με τη σειρά του: «Ο κ. Βρούτσης (εξ ίδιων τα αλλότρια) λέει ότι το σχέδιο μας για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση γράφτηκε από τους δανειστές. Γι' αυτό είναι τόσο σκληρή η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς: έχουν βαθύτατες διαφωνίες με τον εαυτό τους, κατά τον κ. Βρούτση...».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περισσότερες από 200 συζητήσεις, 25 κλειστές συνεδριάσεις και έξι συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή 1.200 ομιλητών
Το μόνιμο μέτρο που θα αφορά τους συνταξιούχους
Με αφορμή το ζήτημα των ιδιωτικών κλινικών
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.