- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Έκκληση Τσίπρα σε όσους μπορούν, να συμβάλουν για να βγει η κοινωνία από την κρίση
«Προχωρούμε στη δημιουργία ενός σταθερού φορολογικού συστήματος»
Τις αρνητικές συνέπειες στην επιχειρηματικότητα και ειδικότερα τη μικρομεσαία και τη δραματική επιδείνωση όλων των κοινωνικών δεικτών στα χρόνια της κρίσης αναφέρθηκε στο χαιρετισμό που απευθύνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε εκδήλωση της Εθνικής Τράπεζας για την παρουσίαση του προγράμματος Αct4Greece, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης θα οδηγήσει σε «λύση του γόρδιου δεσμού του χρέους» μέσω της ελάφρυνσής του αλλά και της συμμετοχής της χώρας μας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.
Η κρίση ξεκίνησε από τον τραπεζικό κλάδο και προκάλεσε σημαντικές ζημιές στον κύριο κορμό της ελληνικής οικονομίας ανέφερε ο πρωθυπουργός κι επεσήμανε ότι η έξοδος από την κρίση περνά από την εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος.
Η πολυετής κρίση επέφερε αρνητικές επιπτώσεις οδηγώντας τη χώρα σε μια πρωτοφανή οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, σημείωσε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να στηριχτεί η ανάπτυξη της οικονομίας.
«Από τη πρώτη στιγμή της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας και αντιμέτωποι με την ανθρωπιστική κρίση προτεραιότητα μας αποτέλεσε η αντιμετώπισή της» τόνισε.
Ταυτόχρονα, ο πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι «προχωρούμε στη δημιουργία ενός σταθερού φορολογικού συστήματος και την προώθηση των φορολογικών συναλλαγών με ταυτόχρονη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Δημόσιο» κι έκλεισε την ομιλία του, απευθύνοντας «έκκληση σε όσους μπορούν, να συμβάλουν για να βγει η κοινωνία από την κρίση».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά παραδείγματα
Έκανε λόγο για «στοχοποίηση» του ιδίου και της κυβέρνησης - «Πυρά» κατά της αντιπολίτευσης
Aποκλεισμό από αριστερές οργανώσεις καταγγέλλει ο ίδιος
Τρίτο το ΠΑΣΟΚ, δεύτερη ξανά η Πλεύση
Η πλειοψηφία των ειδικών προκρίνει την ενίσχυση της παραγωγικότητας
Επείγουσα η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, τόνισε η τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Μεταλλάσσεται σε αμιγώς προσωποκεντρικό κόμμα»
Στον ναύσταθμο Σαλαμίνος η συνάντηση των δύο υπουργών
Επιχορήγηση 9,56 εκατ. ευρώ εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το στρατηγικό ενεργειακό έργο
«Η συνεδρίαση ξεκινά σε πολύ βαρύ κλίμα» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής
«Η Ελλάδα δεν αφήνει κανέναν πίσω του», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Συστάσεις σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας να τηρούν τα μέτρα υγιεινής
Μενδώνη: «Ο πολιτισμός είναι κοινωνικό αγαθό για όλους»
Στο 20,1% η δυνητική ψήφος για Καρυστιανού
Στο Χ μάλιστα εμφανίζεται να διαβάζει την εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη
Έφυγε στα 40 της η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο
Διαπιστώθηκε άμεση απειλή περιβαλλοντικής ζημίας
Ανακοίνωση ΚΙΣΕ για την ακύρωση ομιλίας του Σάκη Μουμτζή στην εκδήλωση Μνήμης Ολοκαυτώματος στον Βόλο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.