Πολιτικη & Οικονομια

Παππάς: Απόλυτη προτεραιότητα η προστασία των αδύναμων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317429-625636.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Βέβαιος πως δεν θα καθυστερήσει η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, εμφανίζεται σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή της Κυριακής» ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

«Η Ελλάδα έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Η κυβέρνηση εφαρμόζει τη συμφωνία με απόλυτη προτεραιότητα την προστασία των αδύναμων», αναφέρει και υπογραμμίζει πως όποιος θελήσει να παίξει παιχνίδι καθυστερήσεων θα βρεθεί σε δυσχερή θέση.

«Έχουμε προχωρήσει στη νομοθεσία για την προστασία των πολύ φτωχών, για την ομαλή λειτουργία νοικοκυριών και επιχειρήσεων των μεσοστρωμάτων και για την αποτροπή μείωσης συντάξεων», σημειώνει ο Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Επικρατείας εκτιμά ότι στην Ευρώπη υπάρχει «πολύ καλύτερο κλίμα» για τη χώρα και η συνειδητοποίηση ότι «το να ξαναμπεί η Ευρώπη σε μια κρίση δεν είναι προς το συμφέρον κανενός».

Ταυτόχρονα δηλώνει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν δείξει ότι μπορούν με τις πρωτοβουλίες τους να επηρεάζουν και να πυροδοτούν εξελίξεις σε επίπεδο Ευρώπης».

Όπως υποστηρίζει, αυτοσκοπός της κυβέρνησης είναι η εφαρμογή πολιτικών που «διασώζουν την κοινωνία» και για να γίνει αυτό, «χρειάζονται πλειοψηφίες και συναινέσεις».

Ο Νίκος Παππάς τονίζει την ανάγκη ενός συνεδρίου «ανοίγματος πολιτικού, οργανωτικού και ποσοτικού».

«Ελπίζουμε, ευχόμαστε και θα εργαστούμε για να ρυμουλκήσουμε δυνάμεις πέραν της Αριστεράς», επισημαίνει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωεκλογές 2024 - Μαρινίκη Θεοδώρου: Συνέντευξη με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Μαρινίκη Θεοδώρου: Μία υποψήφια ευρωβουλευτής με πτυχίο… στην Ευρωβουλή

Ψάξαμε πολύ αλλά βρήκαμε και μιλήσαμε με τη μοναδική υποψήφια ευρωβουλευτή με μεταπτυχιακό σε αυτό που καλείται να υπηρετήσει: στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY