Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις: Γιατί στηρίζω Κυριάκο στον β’ γύρο

«Ο Μητσοτάκης παρουσίασε την πιο συγκροτημένη και πλήρη υποψηφιότητα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315843-623254.jpg

Τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη επανέλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ο β' γύρος των εσωκομματικών εκλογών είναι απολύτως ανοιχτός.

«Ο κ. Μεϊμαράκης είναι μεν πρώτος και είναι δύσκολο με μια τέτοια συμμετοχή να παίρνεις ένα ποσοστό γύρω στο 40% από την άλλη όμως υπάρχει ένα ποσοστό της τάξης του 39%», είπε ο κ. Γεωργιάδης αθροίζοντας ουσιαστικά το ποσοστό του μαζί με εκείνο του κ. Μητσοτάκη.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως οι δηλώσεις κύκλων του Κώστα Καραμανλή έπαιξαν σημαντικό ρόλο υπέρ του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ενώ εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε: «Δεν έχω τίποτα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον τιμώ τον σέβομαι κι αν εκλεγεί πρόεδρος θα τον υπηρετήσω με πίστη και αφοσίωση. Πιστεύω όμως ότι έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και στη Νέα Δημοκρατία και στη χώρα. Επίσης πιστεύω και το έλεγα και στην προεκλογική περίοδο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε την πιο συγκροτημένη και πλήρη υποψηφιότητα».

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί «ενωτική υποψηφιότητα» και κάλεσε τους ψηφοφόρους να αποφασίσουν για το ποια Νέα Δημοκρατία θέλουν.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο άκουσμα της στήριξης του Άδωνι Γεωργιάδη στο πρόσωπό του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ