Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας ήσυχος στη Βουλή για τα 13 προαπαιτούμενα

Τι τον κάνει αισιόδοξο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315321-622546.jpg

Ήσυχος στην αποψινή (Τρίτη βράδυ) ψηφοφορία για τα 13 προαπαιτούμενα, που αποτελούν προϋπόθεση για το ξεκλείδωμα της δανειακής υποδόσης του 1 εκ. €, πάει ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.

Αιτία είναι ότι ολοκληρώθηκαν χτες Δευτέρα οι επαφές του με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με τελευταίους στη σειρά τους εκπροσώπους από Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Κανένας από τους βουλευτές του κεντρικού κυβερνητικού εταίρου δεν έδειξε να διαφοροποιείται σε βαθμό αποχής ή καταψήφισης στο προηγούμενοκρίσιμο μνμημονιακό νομοσχέδιο, κατά το πρότυπο των κ. Σακελλαρίδη (παραιτήθηκε για να μην καταψηφίσει) και Παναγούλη (ανεξαρτητοποιήθηκε και καταψήφισε). 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γοητεία της ακύρωσης του άλλου και της πραγματικότητας
Η γοητεία της ακύρωσης του άλλου και της πραγματικότητας

Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην πολιτική γραμμή του κόμματος το γεγονός ότι έχασε, ούτε φυσικά υπονοεί κάτι τέτοιο ο συναγωνιστής Θ. Μαργαρίτης. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένας άλλος «αρχηγός»

Κεντροαριστερά: Να ενωθούμε για να γυρίσουμε στα παλιά;
Κεντροαριστερά: Να ενωθούμε για να γυρίσουμε στα παλιά;

«Η επιστροφή σε σχήματα και ιδεοληψίες του αλήστου μνήμης παρελθόντος δεν αφήνουν κανένα περιθώριο ανάκαμψης για το κόμμα που (θέλει να) εκπροσωπεί τη φιλελεύθερη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα»

Podcast «50 χρόνια Μεταπολίτευση»: Νίκος Παναγιώτου και Χρήστος Φραγκονικολόπουλος συζητούν με τον αναπληρωτή καθηγητή Σωτήρη Πετρόπουλο για το κράτος και την κοινωνία πολιτών
Podcast 50 χρόνια Μεταπολίτευση: Το κράτος και η κοινωνία των πολιτών

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Σωτήρης Πετρόπουλος συζητά με τους καθηγητές Χρήστο Α. Φραγκονικολόπουλο και Νίκο Σ. Παναγιώτου

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.