- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν λέει ψέματα
Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά με τους «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»
«Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του Ποταμιού και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, εξηγώντας ότι το κόμμα του «δεν λέει ψέματα». «Δεν θα λέγαμε στους ανθρώπους ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες τους μέσα σε μερικές εβδομάδες και να έχουν περάσει τέσσερις μήνες χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης, από τις ακριτικές Φέρες Έβρου.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού προσερχόμενος στο «10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών», προσκεκλημένος των 13 Δημάρχων της περιοχής, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για επεισόδια που σημειώθηκαν την Παρασκευή στην περιοχή, τόνισε ότι «ο κόσμος δεν αντέχει άλλο το ψέμα και την υποκρισία. Οι άνθρωποι της κυβέρνησης είχαν έρθει εδώ πριν από τις εκλογές, για να τους υποσχεθούν απίστευτα πράγματα, από τα οποία δεν έκαναν τίποτα. Όχι μόνο δεν έγινε τίποτα αλλά τους κοροϊδεύουν καθημερινά και γι’ αυτό αντέδρασαν όπως αντέδρασαν».
Για προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε τη θέση του Ποταμιού ότι «πρέπει με πολύ μεγάλη αυστηρότητα η Ε.Ε. να ελέγξει τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές. Δε θα γίνει η Ελλάδα αποθήκη ψυχών. «Οι πρόσφυγες πρέπει να φεύγουν και να πηγαίνουν σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης μοιρασμένοι αναλογικά, ενώ θα πρέπει τη μεταναστευτική ροή να την διαχειρίζονται οι Τούρκοι στα εδάφη τους. Αλλά δε θα πληρώνουμε τους Τούρκους να μας πουλάνε φούμαρα. Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει τη συμφωνία για πάρουν τα χρήματα αλλά δε σταματούν τις ροές προς τα ελληνικά νησιά», κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς το εξασφαλίζουν οι αγρότες - Η έκπτωση στην αντλία και το QR code
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι συνταξιούχοι
Όλες οι πληρωμές που θα γίνουν
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.