Πολιτικη & Οικονομια

Τρίτη 7 μ.μ. η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Βαρύ το κλίμα, επί ξυρού ακμής η ενότητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
300695-222966.jpg

Στις 7 μ.μ. σήμερα Τρίτη και σε εξαιρετικά βαρύ κλίμα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα (ΚΟ) της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), με τυπικό θέμα την προετοιμασία του κόμματος για τα επερχόμενα στη Βουλή νομοσχέδια (ν/σ) και ουσιαστικά για το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων του κόμματος, μετά το φιάσκο της εκλογής νέου προέδρου προχτές Κυριακή. Για το λόγο αυτό, στη συνεδρίαση θα συμμετάσχει και ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, μη βουλευτής, αλλά υποψήφιος πρόεδρος. 

Υπενθυμίζεται ότι με συνεχείς δηλώσεις, συνεντεύξεις, αποκαλύψεις και απειλές από το πρωί της Κυριακής και μετά, οι τέσσερις «μάχονται» όλοι εναντίον όλων, έχοντας ανακατέψει και πολλά άλλα στελέχη στις διαμάχες τους (όπως και πληροφορικάριους και άλλους) και φέρνοντας την ενότητα του κόμματος επί ξυρού ακμής. Επομένως, παρόλο που έχουν οριστεί νέες εκλογές για τις 13 Δεκεμβρίου, τίποτα δεν αποκλείεται στη σημερινή συνεδρίαση.

(Στη φωτογραφία ο επίσης μη βουλευτής κ. Α. Παπαμιμίκος, γραμματέας του κόμματος, πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και πέτρα του σκανδάλου της μη ψηφοφορίας).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.