- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακούργοι
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η επίθεση «αγανακτισμένων» εναντίον του βουλευτή Αιτωλοκολωνακίας
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η επίθεση «αγανακτισμένων» εναντίον του βουλευτή Αιτωλοκολωνακίας κ. Ισόβιου Βουλευτίκογλου την ώρα που εξήρχετο απο εκδήλωση για την ελληνικότητα της τυροκαυτερής. Η επίθεση έγινε στην κεντρική πλατεία Αρκουδορέματος, μπροστά στα έντρομα μάτια των μπράβων του βουλευτή, τεσσάρων διμοιριών ΜΑΤ που τον προστάτευαν και της δίχρονης πολυτελούς λιμουζίνας του.
Στην επίθεση, που ήταν προσεκτικά σχεδιασμένη, πήραν μέρος τα τρία μέλη που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ακτίνα 160 χιλιομέτρων, και τα οποία είχαν μεταμφιεστεί σε ομάδα 50 συνταξιούχων ο καθένας. Την ώρα που ο βουλευτής διέσχιζε την πλατεία συνοδευόμενος από συνεργάτες του, εκτόξευσαν εναντίον του αποδοκιμασίες, ειρωνικά σχόλια, τρία εκκαθαριστικά της εφορίας καθώς και ένα φύλλο τοπικής εφημερίδας με πρόσφατη συνέντευξή του υπό τον τίτλο «Θα το σκεφτώ αν θα ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο».
Από την επίθεση, που όπως λένε οι περίοικοι τους θύμισε άλλες εποχές, όταν οι παρακρατικοι δολοφονούσαν τους αριστερούς, τραυματίστηκε σοβαρά η αίσθηση περί γελοίου, ενώ ζημιές υπέστη η σοβαρότητα του βουλευτή και επλήγη ο τουρισμός μας. Ακολούθως οι δράστες διέφυγαν σε παρακείμενο τσιπουράδικο, ενώ ο βουλευτής διακομίστηκε σε εφημερεύον στεγνοκαθαριστήριο, προκειμένου να παρασχεθούν πρώτες βοήθειες στο κοστούμι του.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος σε δηλώσεις του κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την ανεύθυνη στάση του θέτει σε κίνδυνο την εκταμίευση του υπόλοιπου της 5ης δόσης του επικαιροποιημένου Μνημονίου 4 και προειδοποίησε ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να καταργεί μία πανεπιστημιακή σχολή τη βδομάδα μέχρι να παραδοθούν οι θρασύδειλοι δράστες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.