Πολιτικη & Οικονομια

Στο μέλλον προβλέπεται χαμός στο παΐσιωμα

Η στήλη που ήρθε για να μας φτιάχνει τη διάθεση

vasilis-stamatiou.jpg
Βασίλης Σταματίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133386-303554.jpg

Ψιτ, εσείς εκεί σε Ισπανία - Πορτογαλία, για μαζευτείτε λιγάκι, που την είδατε όχι στη λιτότητα και ναι στα ελλείμματα και τέτοιες αηδίες. Άμα τα τρώτε μόνοι σας, τι θα μείνει να τρώμε εμείς, που τέλος πάντων έχουμε και τόσες ανάγκες;


Έχε χάρη που σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκαν τα θαυματουργά γυαλιά του γέροντος Παϊσίου, με τα οποία έβλεπε πεντακάθαρα το μέλλον και διατύπωνε τις ξακουστές προφητείες του. Οι φήμες που λένε ότι τα γυαλιά είναι μυωπίας ενώ ο άγιος είχε αστιγματισμό, εξού και οι προβλέψεις ήτανε λίγο out of focus, κρίνονται ως απολύτως αιρετικές.


Υπάρχουν επίσης σκέψεις να εκτεθεί και το θαυματουργό κοντίσιονερ του γέροντα, που όποιος κατσαρομάλλης το βάζει στα μαλλιά του, μετά από δέκα λεπτά παϊσιώνουν.


Πάντως εδώ πιο πέρα ήταν κι ένας άλλος γέροντας, πολύ τρικολόρ και μπον βιβέρ και φολί μπερζέρ, ο γέρων Παρίσιος αν έχετε ακουστά.


Είναι εδώ στην παραλία ένας Γερμανός που εκτός από τα πέδιλα, φοράει και τα βατραχοπέδιλα με κάλτσες.


Βλέπω στην αμμουδιά και δύο πεντάχρονα που τσακώνονται και το ένα έχει πιάσει το άλλο και του τα λέει ένα φτυαράκι.


Παντρεύτηκε τελικά το ζευγάρι των χρυσαυγιτών του ισογείου, και στο γάμο όλοι οι καλεσμένοι τους φώναζαν «παιδιά, ναζίσετε!».


Γενικότερα, τα παιδιά πρέπει να τα αφήνεις να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά άμα το παρατραβάνε να τα επαναφέρεις στην τάξη. Αυτή τη μέθοδο την έχω ονομάσει Ντόλτσε Βίτσα.


Εκεί που καθόμουνα χθες στο μπαρ, ήρθε ένα κουνούπι και παρήγγειλε ένα βζζζζινννννν τόνικ.


Αυτά στην εποχή μου δεν συνέβαιναν. Θυμάμαι παλιά στις ντισκοτέκ, μαζί με το ποτό μας πάντα φέρνανε και φιστίκια γκιράπικα.


Άκου να δεις. Σε μία προϊστορική σπηλιά όπου κατοικούσαν άνθρωποι του Νεάντερταλ, βρέθηκε ένα αντικείμενο σαν τάμπλετ με πετραπύρηνο επεξεργαστή.


(Ακολουθεί πληρωμένη καταχώρηση.)

Όλα τα δάκρυα της προδομένης ή ανεκπλήρωτης αγάπης καταλήγουν στη νέα πατέντα μου, τον ερωχύτη. Τηλεφωνήστε τώρα κι εσείς στο 090 τάδε τάδε και κλάψτε άφοβα για τον μαλάκα ή την καριόλα πάνω από το νέο ανοξείδωτο ερωχύτη. Ερωχύτης... και η καψούρα γίνεται ξανά μια VIP εμπειρία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ